Fragman 1
Oha ben o kadar güzel resim seçtim sen daha yeni mi açtın. Neyse bu seferlik böyle olsunpis @Harunnn60 önce biz açacaktık .ss
ay neyse bu hafta handan ölecek gibi sarayı basmışız handanı gebertiriz artıkOha ben o kadar güzel resim seçtim sen daha yeni mi açtın. Neyse bu seferlik böyle olsun
Fragmanı şimdi izledim. Oha ben şok. 😱😱
Safiye ne yapmış öyle.
hatuncuk köseme nanikFahriye öldü mü şimdi Safiye'nin tahta oturması da Yılmaz Şahin'in fantazik hayal sahnelerinden biridir kesin.
Handan'ın ölümü o zaman dolaylı yönden Safiye yüzünden olacak.hatuncuk köseme nanik
bu fragman hatrına yılmaz şahine 2 bölüm saçmalama hakkı veriyorumHandan'ın ölümü o zaman dolaylı yönden Safiye yüzünden olacak.
Fahriye konusunda bir sürpriz olabilir bence. Açık açık adamlar fragmanda fahriye öldü demiş. Belki öldü süsü vermişte olabilirler. Bu kadar belli edeceklerini sanmam.
ağır total yorumuyla mükemmel ötesi olduğumuz kanıtlandıFragman berbat ötesi.
Bu fragmanlarla dizi hiçbir şekilde yükselemez.ağır total yorumuyla mükemmel ötesi olduğumuz kanıtlandı
Bölüm nasıl olur bilmem ama şimdi haksızlık etme fragman iyi.Fragman berbat ötesi.
Allah aşkına hadi öbür zıpçık görmüyor da sen Nasıl görmezsin bu fragmanın kötü olduğunu.Bölüm nasıl olur bilmem ama şimdi haksızlık etme fragman iyi.
Geçen Fragmanlar çok kötüydü. Onlara nazaran karşılaştırma yaparak iyi dedim. Bu fragman Iyi geldi bana. Bakalım Fahriye ve Handana ne olacak.Allah aşkına hadi öbür zıpçık görmüyor da sen Nasıl görmezsin bu fragmanın kötü olduğunu.
İçi boş fragmanlar. Bölümün geneli kötü olunca fragmana takılmıyorum artık gelecek hafta da beğenmezsem bırakacağım hepten.Geçen Fragmanlar çok kötüydü. Onlara nazaran karşılaştırma yaparak iyi dedim. Bu fragman Iyi geldi bana. Bakalım Fahriye ve Handana ne olacak.
Benim sana hakaretlerim ceza almıyor çünkü sana cuk oturuyor
ıyyy pis total marul kafa saçlarını salataya doğrıcamİçi boş fragmanlar. Bölümün geneli kötü olunca fragmana takılmıyorum artık gelecek hafta da beğenmezsem bırakacağım hepten.
Benim sana hakaretlerim ceza almıyor çünkü sana cuk oturuyor