- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Sıla şarkıları eskidikçe güzelleşiyor.
Bize göre öyle değil.
Sıla şarkıları eskidikçe güzelleşiyor.
pis @sokak sanati ben daha spoileri açmadan rihanna'nın şarkısı başlıyor hayırdır?
otomatik başlatmayı acaba kim yaptı verdim zatenO nasıl bir keramet bee. Bence kesinlikle oy vermen lazım.
@Billy Kane sende oy ver jabuk.ss Konuya bile girmemişsin.ss
otomatik başlatmayı acaba kim yaptı verdim zaten
Onları kınım kınım kınıyorum
Onları kınım kınım kınıyorum
Naughty Boy - Runnin'
Coldplay - Adventure of a time (1 oyumla %11 yaptım gerisini düşünler)
Justine Bieber - Sorry
One Direction - Perfect
tüm şarkıları bildiğim tek grup bu galiba
ben söylüyo muyum .ssGüzel şarkıydı. Çıkamaz bu gruptan galiba.ss
Bu arada BBHMM'ye oy vermemekte ne demek.
Aferin Rihe oy atmışsın.
Rihanna oy atacaktım da onun konser göruntulu bir klibi var o öyle izlediğim de çok seviyorum şarkıyı... normalde pek dinlediğim şarkı değil. Bu albümü fos cıkmış şöyle üstün körü dinledin şarkıları(bana hitap etmedi diyim)Güzel şarkıydı. Çıkamaz bu gruptan galiba.ss
Bu arada BBHMM'ye oy vermemekte ne demek.
Aferin Rihe oy atmışsın.
Rihanna oy atacaktım da onun konser göruntulu bir klibi var o öyle izlediğim de çok seviyorum şarkıyı... normalde pek dinlediğim şarkı değil. Bu albümü fos cıkmış şöyle üstün körü dinledin şarkıları(bana hitap etmedi diyim)
Ben de yarın fırsat olursa dinlicem baştan sona sonra kaynatalım neleri beğendin beğenmedinBBHMM
Eminem. Filmde çok sevdim şarkıyı.
Ariana'nın şarkı şahane.
Son olarak Sorry olsun.
Her zaman ki den çok farklı bir albüm yapmış. Unpolotegic tarzı bir albüm gelse süper olurdu. Bende bu tarz sevmiyorum ama bakacağız bakalım.
Ben de yarın fırsat olursa dinlicem baştan sona sonra kaynatalım neleri beğendin beğenmedin
Yeni albüm çıksın da ortalık sanatçı görsün.Bize göre öyle değil.
Yeni albüm çıksın da ortalık sanatçı görsün.
Komik çocuk. Sıla'nın müzik kalitesine şuan piyasadaki popçuların hiçbiri ulaşamaz.Biraz yemek yesin Kilo aslında görelim yoksa o albüm ile o görüntü ile görmek zor.
Ben bastım parayı aldım geçen gün şaka şaka spotifya gelmiş geçen gece gördüm ben, sana hber vericektim de foruma girmeyi üşendimBen daha albümü almadım. Gelmedi.ss