9-15 Mayıs 2011 Haftanın En Çok Konu Açan Üyeleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,400
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Osmanaslan seni tebrik ediyorum.Daha yeni üye olmana rağmen 2.olmuşsun.Bu arada bende 6. olmuşum.

Sağ ol. Sen de gördüğüm kadarıyla TV bölümünün en aktif 5 üyesi arasındasın. Asıl seni tebrik etmek gerekiyor. Ben TV hastasıyımdır. Bir de forum manyağı :A

Üstadım açılan konuların hit sayılarını,cevap sayılarını,popülarite oranlarını da alabilir miyiz ? Nicelik değil,nitelik önemli...
Ama senin açtığın çoğu konunun reyting yaptığını biliyoruz tabi...
Ben kendi adıma açacak konu bulamıyorum, bazen tv haber sitelerindeki başlıklardan açıyorum ama onu da herkes yapıyor zaten, o nedenle mesaj yazmak daha akıl karı...

Fks14 haftalık dizi reytinglerinde bir siteden bir kopyala yapıştır haber gibi bir şey yapmışsın. O site hangi site?

Üstadım açılan konuların hit sayılarını,cevap sayılarını,popülarite oranlarını da alabilir miyiz ? Nicelik değil,nitelik önemli...
Ama senin açtığın çoğu konunun reyting yaptığını biliyoruz tabi...
Ben kendi adıma açacak konu bulamıyorum, bazen tv haber sitelerindeki başlıklardan açıyorum ama onu da herkes yapıyor zaten, o nedenle mesaj yazmak daha akıl karı...

Konu bulunur bence istendikten sonra. :)

En çok hit alan ve en çok cevap yazılan konu istatistiklerini de yayınlarım birazdan..

Konu bulunur bence istendikten sonra. :)

En çok hit alan ve en çok cevap yazılan konu istatistiklerini de yayınlarım birazdan..

Yayınlanacak konular var da,yayınlamak için haber sitelerinde pek gözükmeyen veya çok farklı yorum yapabileceğim konuları seçmeye çalışıyorum... Mesela Üsküdar'a Giderken'in yayın tarihini yayınladığım konu benim için çok önemlidir, çünkü fragman yeni yayınlanmıştı ve ben konuyu açtığımda hç bir site yayın tarihini duyurmamıştı... Bu tür konuları yayınlamak daha hoş...