9-15 Mayıs 2011 Haftanın En Çok Mesaj Yazan Üyeleri

Hedefimiz TV bölümündeki gelişimi diğer bölümlere de yaymak. %70 olan TV bölümü yüzdesini %40'lara indirmek. Tabii bunu yaparken TV bölümünün de gelişmeye devam etmesini sağlamak :)

İlk 20'ye zor giriyorlar, çünkü onlar dizilerle neredeyse hiç ilgilenmedikleri için o bölümde fazla mesaj yazmıyorlar. Doğal olarak böyle bir sonuç çıkıyor :)

Teşekkürler. Şu an web programlamayla uğraşıyorum. Yani bir site hazırlıyorum. Oyun programlama falan zaten çok ileri düzey bir olay :) Bilgisayar mühendisliğine yeni başlayan birinin yapacağı iş değil :)

Oyun programlama kolay. Ben yapabiliyorum tabii biraz basit olarak (bayağı basit). :) Belki uğraşsan sen de yaparsın. Panel gibi bir şey var, oradan hareket, tepki falan ekliyorsun oyuna. :)

İlk 20'ye zor giriyorlar, çünkü onlar dizilerle neredeyse hiç ilgilenmedikleri için o bölümde fazla mesaj yazmıyorlar. Doğal olarak böyle bir sonuç çıkıyor :)

Oyun programlama kolay. Ben yapabiliyorum tabii biraz basit olarak (bayağı basit). :) Belki uğraşsan sen de yaparsın. Panel gibi bir şey var, oradan hareket, tepki falan ekliyorsun oyuna. :)
Ona oyun programlama denmiyor. O proramla basit oyun yapma :)

Yoksa o tarz programlarla oyun yapmakta bir şey yok. Ortaokula giderken yapıyordum daha onlarla :):)

Bir iki haftadır internet diyetindeyim,yoksa bendeniz de son sıralardan listeye girerdim herhalde ama sadece reytingle ilgilendiğim için ister istemez sınırlı mesaj yazabiliyorum...

Tüm top mesajyazar arkadaşlara tebrikler...