10 Şubat 2016 Çarşamba ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
10 Şubat 2016 Çarşamba ABD Reytingleri

modernfamily1.jpg

Çarşamba Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

Modern Family 2.6 reyting alarak gecenin lideri oldu.

İşte Çarşamba Gecesinin Reytingleri;

TimeShowAdults 18-49 Rating/ShareViewers (millions)
8 p.m.American Idol (FOX)2.1/79.10
The Middle (ABC)1.8/76.79
2 Broke Girls (CBS)1.6/66.41
The Mysteries of Laura (NBC)1.2/47.05
Arrow (The CW)0.9/32.45
8:30 p.m.The Goldbergs (ABC)2.0/76.15
Mike & Molly (CBS)1.6/56.64
9 p.m.Modern Family (ABC)2.6/87.71
Law & Order: SVU (NBC)1.9/67.69
Criminal Minds (CBS)1.8/68.89
Hell’s Kitchen (FOX)1.3/44.45
Supernatural (The CW)0.8/21.86
9:30 p.m.Black-ish (ABC)1.9/66.04
10 p.m.Chicago PD (NBC)2.0/78.27
Code Black (CBS)1.3/47.11
American Crime (ABC)0.9/33.33

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

@Çiğdem- arrow 1 reytingin altında kalıyor artık senin oklu börekli parlak memeleri mi küçülttü :A
arrow 0. lı reytinglere düşmüş sonunda :) 1.3 e çıkmıştı nasılda sevinmişlerdi hayranları :) constantine sayesinde şişti reytingler demiştim zamanında :)

@Çiğdem- @Forumdash @mrt-06 dünki sevinciniz kursağınızda kaldı umarım 0.1 e kadar düşer oliver yuvarlağı :)

@OzaN hala black- ish izliyormusun ? aldığı oranlar yüksek hala ilginç bir şekilde düşmedi bir türlü onuda 1 reyting altına düşer diye bekliyordum :)

arrow 0. lı reytinglere düşmüş sonunda :) 1.3 e çıkmıştı nasılda sevinmişlerdi hayranları :) constantine sayesinde şişti reytingler demiştim zamanında :)

@Çiğdem- @Forumdash @mrt-06 dünki sevinciniz kursağınızda kaldı umarım 0.1 e kadar düşer oliver yuvarlağı :)

@OzaN hala black- ish izliyormusun ? aldığı oranlar yüksek hala ilginç bir şekilde düşmedi bir türlü onuda 1 reyting altına düşer diye bekliyordum :)
Yok ilk sezonun ortasında bıraktım. Dizi iyiydi aslında da işte çok komedi olmuştu elimde birini elemem gerekiyordu. Bence başarılı olması şaşırtıcı değil. Özellikle Amerikalı siyahiler çok sevdiler diziyi. :)

Yok ilk sezonun ortasında bıraktım. Dizi iyiydi aslında da işte çok komedi olmuştu elimde birini elemem gerekiyordu. Bence başarılı olması şaşırtıcı değil. Özellikle Amerikalı siyahiler çok sevdiler diziyi. :)

alt yazısı bir türlü düşmeyen bir komedi dizisi vardı sanırım onuda bıraktın bununla birlikte :)

Kesin bölüm Dig denen adamın etrafında dönmüştür:/ daha bölümü izlemedim nasıl bu kadar düşer.. ailecek yas tutuyoruz:T

@Çiğdem- arrow 1 reytingin altında kalıyor artık senin oklu börekli parlak memeleri mi küçülttü :A
aaaa 0.9 oranda iyi ama arrow 1 reyting altına düşmemeli bencede ayy ayrıca @destere senin ayrıdan bir hesabın var oliverle ne istiyorsun adamcağızdan be:F

aaa bu arada süpernatural yükselmiş bu hafta 0.8 almış :Z:Z:Z