9-15 Mayıs 2011 Haftanın En Çok Mesaj Yazan Üyeleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Adminim, sitenin girişinin solunda 4 yıl içinde en çok mesaj yazanlar falan var. Onların hiçbiri niye artık aktif değil?

Güzel bir uygulama, beğendim ama bu sayılar neyi ifade ediyor? Tek kelimelik mesajlarda buna dahil, uzun mesajlarda. :) Mesajın niteliği, sayısından daha önemli.

Adminim, sitenin girişinin solunda 4 yıl içinde en çok mesaj yazanlar falan var. Onların hiçbiri niye artık aktif değil?
Hepsi farklı işlerle meşguller. Bazılarının interneti yok şu an, bazıları sınava hazırlanıyor, bazıları forumları bıraktı tamamen :) 4 yıl çok uzun bir süre :)

Bu sitedeki mesajların çoğu aynı nitelikte zaten. Ben sürekli aşırı uzun mesaj yazan bir üye bilmiyorum.Bu sitedeki mesajların %'de 75'i orta uzunlukta.

Bu sitedeki mesajların çoğu aynı nitelikte zaten. Ben sürekli aşırı uzun mesaj yazan bir üye bilmiyorum.Bu sitedeki mesajların %'de 75'i orta uzunlukta.
Bilgi olarak profesyonel olduğum alanlarda söyleyecek çok şeyim vardır, çok uzun yazılar yazarım. Ama ne kadar dizilerde bilgiliyim onu ben de bilmiyorum. :) Ne demişler; ''Elinin hamuruyla erkek işine bulaşma.'' ne güzel laf değil mi? :) :D

Ozan, sen İnternet Cafe filan mı işletiyorsun? Her saat online'sin hemen hemen. :)
Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Programlamayla uğraşıyorum sürekli. Sitede güncel bir durum olup olmadığını da takip ediyorum sürekli :)

Hayır, katılmıyorum. Neredeyse 1 sayfalık yorumlar yazan arkadaşlarımız var. O mesaj ile forum oyunlarındaki bir mesajın aynı nitelikte olması mümkün değil :)

O soldaki listeden tek aktif olan OzaN.
Aktif durumda olan dört arkadaşımız daha var.

Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Programlamayla uğraşıyorum sürekli. Sitede güncel bir durum olup olmadığını da takip ediyorum sürekli :)

Hayır, katılmıyorum. Neredeyse 1 sayfalık yorumlar yazan arkadaşlarımız var. O mesaj ile forum oyunlarındaki bir mesajın aynı nitelikte olması mümkün değil :)

Aktif durumda olan dört arkadaşımız daha var.

OzaN dışındakiler oldukça az aktif. Şu anda ilk 20'ye zor giriyorlar en aktifler listesinde. Bundan bahsettim. Orta nitelikte derken 8-9 satırdan bahsettim.

İyi şanslar hayatında. :) Ne tür programlar? Konu biraz dışarı gidecek ama... Kurulum, yazılım gibi orjinasl programlar mı, yoksa oyun programları falan mı?

Evet, çok haklısın. Bazen diyorum ya, ''Bilgim olsa da yazsam.'' gerçekten dizilerle ilgili çok yoğun bir bilgim yok. :)

OzaN dışındakiler oldukça az aktif. Şu anda ilk 20'ye zor giriyorlar en aktifler listesinde. Bundan bahsettim. Orta nitelikte derken 8-9 satırdan bahsettim.
İlk 20'ye zor giriyorlar, çünkü onlar dizilerle neredeyse hiç ilgilenmedikleri için o bölümde fazla mesaj yazmıyorlar. Doğal olarak böyle bir sonuç çıkıyor :)

İyi şanslar hayatında. :) Ne tür programlar? Konu biraz dışarı gidecek ama... Kurulum, yazılım gibi orjinasl programlar mı, yoksa oyun programları falan mı?

Teşekkürler. Şu an web programlamayla uğraşıyorum. Yani bir site hazırlıyorum. Oyun programlama falan zaten çok ileri düzey bir olay :) Bilgisayar mühendisliğine yeni başlayan birinin yapacağı iş değil :)

Sitedeki mesajların %'de 70'i TV bölümüne yöneldi. TV bölümüne ilgili olmayanlar biraz gerilerde kaldı. Bu arada ben oyun programlamayı kolay zannederdim zormuş bilmiyordum. Ben de hayatında başarılar dilerim. Haddime mi bilmiyorum. Pek sevilen bir üye değilim çünkü :A

TV bölümünde bu aralar yoğun bir çalışma olduğu için genellikle orası daha çok ilgi görüyor...