FF Angelica (Vadikızı)

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,385
Puanı
1,060
Az önce bana sözlük konusunda hal hatır soran üye. Bende ona bu soruları sormak için onun konusunu açıyorum.:F @vadikızı FF sözlüğe hoş geldin.:Z

vadikızı ile daha önceden başka bir forumdan tanışıyoruz :) , kendisini severiz , forumun çiğdem ve nisa ile altın kızlarından birisidir :F, arada sırada herkese sert çıkışır anlamadan :D, yalnız biraz daha aktif olması lazım :)

yaşça forumun en büyük bayanlarından sevdiğimiz bi ablamız

Ilk benim tanistiğımı düşündüğüm uyedir ilk onu takip edende benimdir senaryolarim sayesindede onla dahada kanki olduk şimdi kankinin dibiyiz dimi @vadikızı :Z
Buradan kız kolunun baskani @Çiğdem- e sesleniyorum @vadikızı ni bizim tarafa cektim :Z

Aa ben onla bayadir tanisiyorum ilk bas takip falan etmeye basladim o zaman ndn kızı ilk ben takip ettim mesela kız aktif degilken ben onh bulup konusuyordum :love1: @vadikızı
bu foruma gelmeden önce tanıyanlar vardı :d hem takip etmekle bişey olmaz takip etsen noluyo etmesen noluyor :D

Teşekkür ederim arkadaşlar ya elimden geldiğince aktif olmaya
çalışıyorum başka forumda yönetimdeyim o yüzden yoksa forumu sevdim

cookies@ evet kanki olduk 😉

smaili daha çok kullanacam söz

bende önceden tanıştığım çiğdem ben harunn var
@takas @çiğdem @sokak sanati@Harunnn60

Teşekkür ederim arkadaşlar ya elimden geldiğince aktif olmaya
çalışıyorum başka forumda yönetimdeyim o yüzden yoksa forumu sevdim

cookies@ evet kanki olduk 😉

smaili daha çok kullanacam söz

bende önceden tanıştığım çiğdem ben harunn var
Kankim benim :bhr:
Hangi forum o ben bi favoriforumum.net i biliyorum ne yazikki :(

Hiç bir diziyi düzenli olarak takip edemeyen üye. Hep bir yerlerde kalır ve devam edeceğini söyler.:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,084
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor