- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
Aa ben onla bayadir tanisiyorum ilk bas takip falan etmeye basladim o zaman ndn kızı ilk ben takip ettim mesela kız aktif degilken ben onh bulup konusuyordumsenden önce tanıyanlar var![]()
bu foruma gelmeden önce tanıyanlar vardıAa ben onla bayadir tanisiyorum ilk bas takip falan etmeye basladim o zaman ndn kızı ilk ben takip ettim mesela kız aktif degilken ben onh bulup konusuyordum@vadikızı
Aaa kimler taniyidi Meleği önceden .ssbu foruma gelmeden önce tanıyanlar vardıhem takip etmekle bişey olmaz takip etsen noluyo etmesen noluyor
![]()
Kankim benimTeşekkür ederim arkadaşlar ya elimden geldiğince aktif olmaya
çalışıyorum başka forumda yönetimdeyim o yüzden yoksa forumu sevdim
cookies@ evet kanki olduk 😉
smaili daha çok kullanacam söz
bende önceden tanıştığım çiğdem ben harunn var
vadi forumlarından tanışıyoruz onlarlaKankim benim
Hangi forum o ben bi favoriforumum.net i biliyorum ne yazikki![]()
Anladim kız vadinin kaç tane forumu var kivadi forumlarından tanışıyoruz onlarla
3 tane şu an biri kapalı ama açılacak hepsine baksana hepsinde vadikızınıAnladim kız vadinin kaç tane forumu var ki![]()
Tamam bakayim3 tane şu an biri kapalı ama açılacak hepsine baksana hepsinde vadikızını
görürsün🙂
Hiç bir diziyi düzenli olarak takip edemeyen üye. Hep bir yerlerde kalır ve devam edeceğini söyler.![]()
gel ev işlerini sen yapta ben dizi takip edeyim canım
![]()
Her konuda aynı yorumu görünce bir yazayım dedim.Hem dizi izleyip hem yemek yapabilecek kadar yeteneklisin bence. @Çiğdem- bile yapıyor.
![]()