9 Şubat 2016 Salı ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
9 Şubat 2016 Salı ABD Reytingleri

flash-seriesbout.jpg

Salı Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

NCIS: New Orleans 1.9 reyting alarak gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

The Flash 1.6 reyting alarak bu sezonun en yüksek reytingini aldı! Dizi kanalın adeta altın yumurtlayan tavuğu desek yanlış olmaz sanırım.

Brooklyn Nine-Nine 1.0 reyting alarak eski reytinglerine nazaran oldukça düşük gidiyor.

Agent Carter 0.8 reyting alarak iptal yoluna girdi. Demek ki zorlamamak lazımmış. İzleyici bir diziyi sevmeyince bir daha geri dönmüyor o diziye.

Limitless ise 1.3 reyting alarak daha ilk sezonundan havlu attı.

İşte Salı Gecesinin Reytingleri;

TimeShowAdults 18-49 Rating/ShareViewers (millions)
8 p.m.NCIS (CBS)2.4/816.84
The Flash (The CW)1.6/53.97
New Girl (FOX)1.4/53.21
Fresh Off the Boat (ABC)1.2/44.53
Hollywood Game Night (NBC)1.1/43.83
8:30 p.m.The Muppets (ABC)0.9/32.93
Grandfathered (FOX)0.9/32.56
9 p.m.NCIS: New Orleans (CBS)1.9/612.67
Chicago Med (NBC)1.6/57.03
Brooklyn Nine-Nine (FOX)1.0/32.31
Agent Carter (ABC)0.8/22.86
iZombie (The CW)0.6/21.49
9:30 p.m.The Grinder (FOX)0.8/21.98
10 p.m.Chicago Fire (NBC)1.8/68.14
Limitless (CBS)1.3/46.40
What Would You Do? (ABC)0.6/22.31
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
Sizin için güzel yorumladım kıymetinizi bilin. :A

The Flash rekor mu kırdı acaba? Benim aklıma 1.5 geliyordu en yüksek reytingi yinede tam emin olamadığım için bu sezonun en yüksek reytingini aldı dedim.
@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @Forumdash @xemrexxx @mrt-06
aaa evet 1.6 rekorumuz oldu 1.5 reytingide geçtik sonunda @cookies @mrt-06 :Z
ayyy @destere ve @xemrexxx çatlayıp patlasınlar nerdeyse günün en çok izlenen dizisi oluyormuşuz :F:F:F
flash başka kanalda olsa empirenin rekorunu geçer çokta rekor bir reyting alırdı:F

aaa gerçi cw de alınan 1.6 reyting diğer kanalda alınan 4 reytinge eşittir yanı bu büyük bir olay @mrt-06 ilebirlikte 2 reytingi görüp tarihe geçecez diyorduk o günlerde gelirse @destere @xemrexxx foruma daha giremezler bence hahaha:A:A:A
Kanalda ki tüm dizileri bir bölümcük Flash'a aktarırsanız 2 reytingi kesin geçersiniz. :A :A

Kanalda ki tüm dizileri bir bölümcük Flash'a aktarırsanız 2 reytingi kesin geçersiniz. :A :A
aaa yavaş yavaş geliyoruz daha güne kadar 1.5 almak bile zor geliyordu bu kanalda ama 1.5 reytingide geçtik hatta haftaya 1.8 e dayanabiliriz bir rekor reytingte haftaya bekliyorum çünkü bu bölüm bu sezonun en iyi bölümüydü ve konuyu bu bölümde kapatmadılar çok can alıcı bir yerde bitti haftaya devam edecek haftaya süprizlere açık olun bence :F:F:F

aaa gerçi cw de alınan 1.6 reyting diğer kanalda alınan 4 reytinge eşittir yanı bu büyük bir olay @mrt-06 ilebirlikte 2 reytingi görüp tarihe geçecez diyorduk o günlerde gelirse @destere @xemrexxx foruma daha giremezler bence hahaha:A:A:A
Daha bu ne ki dediğin gibi 2 reyting hedefimiz vardı, inşallah onu da göreceğiz! :Z

Düşmanlarımız orta yerinden çatlasın başta @destere. :A İzlediği hiçbir dizi 1.6 alamıyordur muhtemelen. :A Ambulansı arıyayım mı? :) Tansiyonun düşmüş olabilir. :))

Daha bu ne ki dediğin gibi 2 reyting hedefimiz vardı, inşallah onu da göreceğiz! :Z

Düşmanlarımız orta yerinden çatlasın başta @destere. :A İzlediği hiçbir dizi 1.6 alamıyordur muhtemelen. :A Ambulansı arıyayım mı? :) Tansiyonun düşmüş olabilir. :))
haftaya 1.6 bile geçebiliriz büyük olaylar oluyor cnm dizi tekrar aştı kendisini:F

@Harunnn60 da dedim flash a başla bir an önce diye dizi bilim kurguda bazı bölümleri kurguda zirve yapıyor:F

Sizin için güzel yorumladım kıymetinizi bilin. :A

The Flash rekor mu kırdı acaba? Benim aklıma 1.5 geliyordu en yüksek reytingi yinede tam emin olamadığım için bu sezonun en yüksek reytingini aldı dedim.
@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @Forumdash @xemrexxx @mrt-06

duracell i flash kırk yılda bir 1.6 almış anında konu açmışsın başka gün olsa bekleki harun konu açsın ? ben sevmedim bugünkü konuyu hem pilli oğlan kesin konuk bir oyuncunun reytinginden yararlanmıştır veya kendisinden önce çok izlenen bir proğramın etkisiyle şişmiştir reytingi yoksa kalitesinden bi gram artış olduğunu sanmıyorum :)
bu reytingden sonra @Çiğdem- @Forumdash ve @mrt-06 bir yıl mutluluktan çiftetelli oynayabilirler görüp görebilecekleri son reyting bolluğunu yaşıyorlar bundan sonra çöküş başlayacaktır :)
her canlı ölmeden önce son bir kez gözlerini parlatıp dünyaay bakar son kez flash ın durumuda aynı işte can çekişirken çok kıvranınca reytingi artmış gibi gözüküyor :)

benim izlediğim diziler 1 reytingin altına düşsün anında terkederim :) (pll hariç )
sizin izlediğiniz diziler 1 reytingi aşınca bayram yapıyorsunuz :)

duracell i flash kırk yılda bir 1.6 almış anında konu açmışsın başka gün olsa bekleki harun konu açsın ? ben sevmedim bugünkü konuyu hem pilli oğlan kesin konuk bir oyuncunun reytinginden yararlanmıştır veya kendisinden önce çok izlenen bir proğramın etkisiyle şişmiştir reytingi yoksa kalitesinden bi gram artış olduğunu sanmıyorum :)
bu reytingden sonra @Çiğdem- @Forumdash ve @mrt-06 bir yıl mutluluktan çiftetelli oynayabilirler görüp görebilecekleri son reyting bolluğunu yaşıyorlar bundan sonra çöküş başlayacaktır :)
her canlı ölmeden önce son bir kez gözlerini parlatıp dünyaay bakar son kez flash ın durumuda aynı işte can çekişirken çok kıvranınca reytingi artmış gibi gözüküyor :)

benim izlediğim diziler 1 reytingin altına düşsün anında terkederim :) (pll hariç )
haftaya 1.6 reytingide geçecez görürsün sen flashın elini öpücekmisin ozaman hahah :F:F

haftaya 1.6 reytingide geçecez görürsün sen flashın elini öpücekmisin ozaman hahah :F:F

flashta kız oyuncu varmı eğer öyle bir durum olursa gidip kızı öperim pilliyi niye öpeyim :)
ama geçemeyeceksiniz tam bir yıldır 1.5 i aşarız dedin ilk defa 0.01 lik bir artış oldu bundan sonra bir daha bu sürprizi yaşayamayacaksınız :)

Bugün yenildin destere hiç öyle bahane arama. :D

flashta kız oyuncu varmı eğer öyle bir durum olursa gidip kızı öperim pilliyi niye öpeyim :)
ama geçemeyeceksiniz tam bir yıldır 1.5 i aşarız dedin ilk defa 0.01 lik bir artış oldu bundan sonra bir daha bu sürprizi yaşayamayacaksınız :)
aaa bu arada flash süpergirl ile ortak bölüm yapacak yakında cnm o bölüme bakabilirsin işte
:A:A:A

Fekat sen 1.6'yı göremez demiştin, bak 1.6 almışız bence Flash'ın elini öpmelisin artık, abi sana haksızlık etmişim demelisin. :))) Haftaya 1.7 alırsak ne diyeceksin merak ediyorum. :)))))