Matt LeBlanc'tan Yeni Dizi: "I'm Not Your Friend"

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,382
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Matt LeBlanc'tan Yeni Dizi: "I'm Not Your Friend"

Matt-LeBlanc-150x150.jpg

Unutulmaz dizi Friends'in yıldızlarından Matt LeBlanc yeni bir diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şu sıralar hali hazırda devam eden Episodes'un da başrolünde yer alan ve bu diziyle 4 kez Emmy adaylığı kazanmayı başaran Matt LeBlanc'ın yeni dizisi Amerika'nın ulusal kanallarından CBS'te yayınlanacak...

CBS'in pilot bölüm siparişi verdiği dizinin adı da manidar: "I'm Not Your Friend". Sitcom formatındaki dizide Matt LeBlanc, eşinin işe başlamasıyla babalığın sandığından çok daha zor olduğunu fark eden bir adamı canlandıracak. Dizinin pilot bölümünü Friends, The Big Bang Theory, Frasier gibi pek çok efsane dizide yönetmenlik yapmış ve kendisi için bu ay içerisinde özel bir anma programı düzenlenecek olan James Burrows yönetecek.

Öte yandan Matt LeBlanc'ın diğer dizisi Episodes'un beşinci sezon çekimleri Nisan ayında yapılacak ve bu sezonun dizinin son sezonu olacağı tahmin ediliyor. Ünlü oyuncu aynı zamanda Top Gear adlı ünlü araba yenileme programının da sunuculuğunu yapacak.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Çok sevindim. Episodes biteceği için içimiz buruk tabii ama daha dizi bitmeden iddialı bir yeni diziye başlıyor. :Z

Dizinin adını ayrıca sevdim. CBS çok büyük ihtimalle gelecek yıl The Big Bang Theory sonrası kuşağa bu diziyi koyacaktır yani reyting olarak da avantajlı başlayacak. İnşallah iyi bir iş olur da Matt LeBlanc'ı doya doya izlemeye devam ederiz. :):)

@mrt-06 @sürgünüm @destere

Çok sevindim. Episodes biteceği için içimiz buruk tabii ama daha dizi bitmeden iddialı bir yeni diziye başlıyor. :Z

Dizinin adını ayrıca sevdim. CBS çok büyük ihtimalle gelecek yıl The Big Bang Theory sonrası kuşağa bu diziyi koyacaktır yani reyting olarak da avantajlı başlayacak. İnşallah iyi bir iş olur da Matt LeBlanc'ı doya doya izlemeye devam ederiz. :):)

@mrt-06 @sürgünüm @destere

episodes un bitmesi gerçekten kötü olacak gibi bu yeni diziyede mutlaak bakarım ama bir episodes da bu adamdan çok diğer karakterleri daha fazla sevmiştim mesela yeni dizide bir carol bulmak mümkün olacakmı acaba ? ya da bev shean myra gibi karakterler bulacakmıyız acaba :)

kathleen rose perkins colony dizisinde oynuyormuş @OzaN @sürgünüm @Harunnn60 ? ben ilk bölümü izlemiştim ya çıkmadı ya da farkına varmadım :)

episodes un bitmesi gerçekten kötü olacak gibi bu yeni diziyede mutlaak bakarım ama bir episodes da bu adamdan çok diğer karakterleri daha fazla sevmiştim mesela yeni dizide bir carol bulmak mümkün olacakmı acaba ? ya da bev shean myra gibi karakterler bulacakmıyız acaba :)

kathleen rose perkins colony dizisinde oynuyormuş @OzaN @sürgünüm @Harunnn60 ? ben ilk bölümü izlemiştim ya çıkmadı ya da farkına varmadım :)
Episodes gibisi kolay kolay gelmez, çok harika bir iş. O beklentiye girmemek lazım ama farklı tarzda iyi bir iş olur umarım bu da. Tek korkum bazen kanallar tek bir oyuncuya rolü yıkıp nasılsa onun üstünden reyting alırız düşüncesinde oluyorlar. Sonra da elde patlıyor tabii dizi. Yani yan karakterleri de iyi ayarlamaları şart. :)

Şimdi baktım oynadığı dizilere ve filmlere de pek çok yerde izlemişim ama fark etmemişim. Episodes dışında kendisini izlemenin pek bir artısı yok gibi. Marifet oynadığı karakterde. :)

Episodes gibisi kolay kolay gelmez, çok harika bir iş. O beklentiye girmemek lazım ama farklı tarzda iyi bir iş olur umarım bu da. Tek korkum bazen kanallar tek bir oyuncuya rolü yıkıp nasılsa onun üstünden reyting alırız düşüncesinde oluyorlar. Sonra da elde patlıyor tabii dizi. Yani yan karakterleri de iyi ayarlamaları şart. :)

Şimdi baktım oynadığı dizilere ve filmlere de pek çok yerde izlemişim ama fark etmemişim. Episodes dışında kendisini izlemenin pek bir artısı yok gibi. Marifet oynadığı karakterde. :)

colony e tekrar rastlarsam kadını mercek altına alacağım tabi dediğin doğru marifet oynadığı karakterde? mesela şimdi düşününce carol un bilimkurgu dizisinde ciddi sözler söylemesi hiç mantıklı bir görüntü oluşturmadı kafamda :) kesin bir yerde kendisini belli etmiştir diyorum :)

Eğer dediğin bu kadınsa evet oynuyor google'da daha yaşlı gözüküyor ama Colony'de genç gözüküyor. İlginç.(b)
brave-new-world-episode-102-pictured-kathleen-rose-perkins-as-picture-id506113436

brave-new-world-episode-102-pictured-kathleen-rose-perkins-as-josh-picture-id506113434

Yoktu sanırım 2.bölümde geldi. :) Ama gerçekten dizide daha genç gözüküyor şaka gibi. :D

yeni başlayacak dizileri bir daha güncelle bence bu şimdikilerde pek hayır yok can sıkıntısından benlik olmayan dizilere sardım bu gidişle dizi izleme huyum değişecek :)
mesela vikings ne zaman başlayacak veya better call saul yakında benim başlayacak dizim yokmu ya ? :)

yeni başlayacak dizileri bir daha güncelle bence bu şimdikilerde pek hayır yok can sıkıntısından benlik olmayan dizilere sardım bu gidişle dizi izleme huyum değişecek :)
mesela vikings ne zaman başlayacak veya better call saul yakında benim başlayacak dizim yokmu ya ? :)
tamam öğlen açarım sende bakarsın. :)