Günceller inş. Sende takip et arada.@Harunnn60 böyle daha iyi olmus gibi acunn.com güncellerse daha da iyi olacak
Acundan aldım. Allah'tan forum ile uyuştu tabloda uğraştırmadı beni.
@RevaN @Forumdash @papuleoo @china_shangai sizleri etiketlemeyi unutmuşum.
İzlemiyorsun ki sen survivor'ı.benide unuttunuz beyefendi
İzlemiyorsun ki sen survivor'ı.
Zannetmiyorum izleyeceğini ama madem etiketlenmek istiyorsun etiketlerim o zaman .izlicem dedim bugün dizi olduğu için ya bu yarışmanın tekrarları olacakmı izlesem ben
bir dahakine etiketle
Zannetmiyorum izleyeceğini ama madem etiketlenmek istiyorsun etiketlerim o zaman .
Sen önce bir Colony'i izle. Yalnız bıraktın konuda beni zaten.dün akşam diziyi bıraktım izledim bugün kırgın çicekleri izlediğim izleyemedim
valla izlicem bu sezon izlemek istiyorum
Sen önce bir Colony'i izle. Yalnız bıraktın konuda beni zaten.
Aaa seni unutmuşum. Ama sen konuda cevap vermiyorsun bana. Ezgi'ye ne oldu dedim anlatmadın.@Harunnn60 ben de mi izlemiyorum
Eda'yı destekleyenleri dışlıyoruz haberin yok muydu senin
Aaa seni unutmuşum. Ama sen konuda cevap vermiyorsun bana. Ezgi'ye ne oldu dedim anlatmadın.
Canım siz hepiniz ben tek her zamanki gibi.Eda gibi dışlanıyorum.Neyse dostluğunu da gördük.
Eda'm çok güzel dedi
Dostluk mantar yemeği gibidir,zehirli olup olmadığını yedikten sonra anlarsın
Eda'ya dededin bir kere ne dediğini bile hatırlamıyon
Eda'yı çözemedim daha tam. Ama Yılmaz ve Nagihan onu niye dışladılar tam anlamadım. Performansı iyi olursa adada kalabilir uzun süre ünlülerde Avatar dışında öyle dikkat çeken bir isim yok çünkü.Canım siz hepiniz ben tek her zamanki gibi.Eda gibi dışlanıyorum.Neyse dostluğunu da gördük.
Eda'm çok güzel dedi
Dostluk mantar yemeği gibidir,zehirli olup olmadığını yedikten sonra anlarsın
Eda'ya dededin bir kere ne dediğini bile hatırlamıyon
Eda'yı çözemedim daha tam. Ama Yılmaz ve Nagihan onu niye dışladılar tam anlamadım. Performansı iyi olursa adada kalabilir uzun süre ünlülerde Avatar dışında öyle dikkat çeken bir isim yok çünkü.
Bir daha unutma [emoji2] [emoji2] hep etiketle zaten izleyecek bir şey yok [emoji6]Acundan aldım. Allah'tan forum ile uyuştu tabloda uğraştırmadı beni.
@RevaN @Forumdash @papuleoo @china_shangai sizleri etiketlemeyi unutmuşum.