Kırgın Çiçekler 32.Bölüm Yorumları

@denizz19 canım az önce öğrendiğime göre bu oyuncu
L1LLgj.jpg

güneyin babası olarak diziye dahil oluyormuş😉
ayoll güneyin babasını zaten dizide gösterdiler songule babam içki içiyor diye yalan attığı bölümde songul bir partide güneyin babasını görüp herşeyi anlamıştı profosor gibi adamdı kel kafalı birşey :F:F:F

ayoll güneyin babasını zaten dizide gösterdiler songule babam içki içiyor diye yalan attığı bölümde songul bir partide güneyin babasını görüp herşeyi anlamıştı profosor gibi adamdı kel kafalı birşey :F:F:F

Biliyorum canım benim ama değişmiş sanırım df de okudum bir arkadaş
söyledi diziye gireceğini çok seviniyordu geleceği için ordakiler hep biliyorlar
neler olacağını

bölüm güzel ilerliyor yalnız bu güneyi dövecem ben ya

Ayy bayılacam Banu geldi yine :D

bende bayılcam deniz yine nerden çıktı kadın yaa
deniz ya mesude ye ne diyosun nasıl çıktı kemalin üstüne ya:F

söyledi diziye gireceğini çok seviniyordu geleceği için ordakiler hep biliyorlar
neler olacağını

Aynen tünedi Kemal'in tepesine ne güzel dövdü :D

neler olacağını

olurmu okadarda saçmalamazlar herhalde bu dizi iyi hoş ama aşırı saçmalıyorlar bu saçmalığada imza atmazlar herhalde adamı göstermişler bir defa senaryosu bazen çizgi filmi geçiyor kusura bakmasınlar :F:F:F

Ayy zaten tavuk gibi ya hadi yorumlaşalım dizimizi kimseye ezdirmeyelim melek olur mu :D her sahneyi yorumlayalım antilere karşı birleşelim özellikle @Bully çatlasın :A

:Fdoğru valla birde şeye güldüm defnelere gittiler ya bunlar karı koca kadın durumu
anlatıyor mesude hala soruyor ya çok güldümm:F:F
olur tabii ne demek ya yorumlaşalım