Survivor'da Hangi Takımı Destekliyorsunuz?

Survivor'da Hangi Takımı Destekliyorsunuz?

• Gönüllüler

Oy: 8 47.1%
  • Ünlüler

Oy: 9 52.9%

• Kullanılan toplam oy
    17

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
TV8'in sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı ''Survivor 2016'' dün akşam rekor reytinglerle yayın hayatına başladı.

Ünlüler ve Gönüllüler olarak ikiye ayrılan takımlardan hangisini destekliyorsunuz? FavoriForumum'da Oylarınızı bekliyoruz...

NOT: Survivor'a 2 yarışmacı daha katılacağı için ''Hangi Yarışmacıyı Destekliyorsunuz?'' anketi daha sonra açılacaktır..

survivor-2014.jpg

@Bully @EFE UYSAL @Billy Kane @sokak sanati @GunesinOglu @eskici @ABAY_06 @Forumdash @DarkLeqenD @beyazsoy @batuhankaralar @papuleoo @Maskeli Fedai @RevaN @vadikızı @dosimosi @Polat Şaşmaz @Doğu @Harunnn60 ve unuttuğum diğer herkesin oylarını bekliyorum...

Her zamanki gibi ünlüleri destekliyorum tabii ki. :Z

İzlemediğim için şuan herhangi bir takımı desteklimiyorum. İzlesem Ünlüler'i desteklerimde herhalde hep şuana kadar nedense Ünlüler^'i desteklemişimdir.:D

bu defa izlemiyorum..o yüzden destekleyeceğim takım yok..ama bir öncekinde gönüllüleri destekliyordum..

Ben elbette Nihal içim gönüllüler dedim ama sarmadı zaten ilk bölüm. Bundan sonra bakmam gibi.:(

Ben takımlardan ziyade kişileri destekliyorum [emoji2] gönüllülerden Nihal Candan [emoji6]

Nihali dedim yaa ama sarmadı ilk bölüm. Artık bakmam gibi.:A Çakma Turabi Atakan ilede nereye kadar gider bu yarışma bilemedim zaten.:A
Aynı bende izlemedim 1 bölümü izlemeyide düşünmüyorum şimdilik sen ginede göz attın ben hiç bakmadım sıfır yani. :D

Atakan şu boksör olandı sanırsam Turbo'yamı özenmiş o da atasözü , deyim ve mani söyledimi sevinçleri nası.:D