@sokak sanati kanki o yarismada yok katilmamis
Belki onun için bakarım diyordum hiç gelesim yok bu yıl.
@sokak sanati kanki o yarismada yok katilmamis
bunu diyen kim bunu diyeni yarışmayı alan acuna da yazıklar olsun diyorumTwitterda gördüm ezan sesinden rahatsız oluyormuş saygı duyarım ama biraz dalga geçer gibi yazmış irrite oldum kendisine.
Ben doğrunun tarafindayim hep . karşı karşıya gelmememiz normal))))Vay Hamza da buradaymış. Geçen yıl olduğu gibi karşı karşıya gelmeyiz umarım.
Gönüllüler takımında Serkay.bunu diyen kim bunu diyeni yarışmayı alan acuna da yazıklar olsun diyorum
Sensiz olmaz, başka izleyecek bir şeyde yok arada bakarsın yine.İzlemeyeceğim aga
Her survivorda güldüren biri olur. Nihat doğan muşta topaloğlu türabı taner kontenjanıAcun bu Yılmaz'ı ne diye koydun ya, gülüp duruyorum.
Onlar yine bir şeydi yani bu iki şey.Her survivorda güldüren biri olur. Nihat doğan muşta topaloğlu türabı taner kontenjanı
isminde hayır yok zaten elenir İnşallah kısa süredeGönüllüler takımında Serkay.
yok aga haftanın 4-5 günü program izleyemem acunun senaryolarını hiç izleyemem. kpss var bu yıl üstelik eski vadiye başladım bu hafta onu izliyorum her gece size iyi seyirlerSensiz olmaz, başka izleyecek bir şeyde yok arada bakarsın yine.
Onlar yine bir şeydi yani bu iki şey.Her survivorda güldüren biri olur. Nihat doğan muşta topaloğlu türabı taner kontenjanı
Vay oylemi yarismadan kisa surede elenir İnsallahTwitterda gördüm ezan sesinden rahatsız oluyormuş saygı duyarım ama biraz dalga geçer gibi yazmış irrite oldum kendisine.