1 Şubat 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

10 reyting görmeye yakınken 9.15 reytinge düşmesi kötü olmuş tabii ayrıca ab'de de 6'lı reytinglerden 5'li reytinglere gerilemiş. :A

Napayım sana nispet yapmasam ben de gece uyuyamazdım. :A Haftaya Survivor fırtınası esecek. :Z
Totalde yerimizden kimse edemez diğer gruplar da önemli değil. :D 9,15 reytingi kaç dizi alıyor bu hafta düşmesi normaldir yani o sesi çok kişi merak ediyor. Mesela bizden bile Yiğit mesela izlemedi. :D

Totalde yerimizden kimse edemez diğer gruplar da önemli değil. :D 9,15 reytingi kaç dizi alıyor bu hafta düşmesi normaldir yani o sesi çok kişi merak ediyor. Mesela bizden bile Yiğit mesela izlemedi. :D
Survivor hemen olmasa da zamanla alacaktır bence totali. :D

@Yiğitt bundan sonra da izlemeyecek ki zaten kitlenizin bir kısmı Survivor'a kayacaktır elbet. :A

Paramparça bayağı iyi oranlar almış, haftaya en az 1 grupta liderlik garanti bence :)

Hahaha bu Yiğit'le yola çıkılmaz sürekli laf attığı Kırgın Çiçekler'i beğenip Güneşin Kızları'nı sattı, şimdi de Survivor için Kırgın Çiçekler'i satıyor. :F

İnşallah Kırgın Çiçekler seyircisinden çalacaz baya. :Z
Ay o nasıl laf öyle, ben nerede ekmek bulurum oraya yönelirim. :A

Haklısın tabii Kırgın Çiçekler'de parlak kalmadı Furkan da gitti Survivor'da bulursun artık kendine parlaklar. :A
Alakası yok, Survivor yarışma olduğu için oyunları anlık izlemek istiyor insan. :A Bir yerde görürsün Ünlülerin kazandığını, heyecan bitmiştir. :D

Yani diyorum ki o an izlemediğin zaman ertesi gün netten izlemeden önce bir yerde oyunu kimin kazandığını görünce izleyesin gelmiyor. :D
Ha aynen Survivor netten izlenecek bir program değil zaten TV'den izleyeceksin o heyecanı yaşayacaksın. :D Survivor olduğu günler en sevdiğim dizimi bile netten izlerim. :D

Bu yüzden yeni diziye başlamamak lazım bu saatten sonra Survivor'ın 7 gün olacağı zamanlar olacak. ss

Ha aynen Survivor netten izlenecek bir program değil zaten TV'den izleyeceksin o heyecanı yaşayacaksın. :D Survivor olduğu günler en sevdiğim dizimi bile netten izlerim. :D

Bu yüzden yeni diziye başlamamak lazım bu saatten sonra Survivor'ın 7 gün olacağı zamanlar olacak. ss
Aynen, o korkutuyor beni işte. :(