1 Şubat 2016 Pazartesi ABD Reytingleri

Yani öyle konuşuyorsunki sanki sana etiket hic yapmıyormuşum konuşuyorsun. :)

neyse harun boş şeyler için tartışmaya gerek yok senin canın sağolsun😉

ayy ben hala bakmadım o resimlere @xemrexxx dizi başlamaanda söylüyordun sen bu konuda birşeyler hiç merak edi bakmadım vlla :F:F:F

@vadikızı ayoll bu @Harunnn60 senden çok dertli ona göre cnm :A:A:A

lucifer iyi gidiyor sen hala başlayamadın @destere sen diyordun birde izleyelim diye:F:F:F

:( ben çokmu kötü bir kızım ya herkesi dertlendiriyormuyorum gerçekten:T

Bak şimdi. :D Neyse kalbini kırdıysam kusura bakma. Zaten seni etiketliyordum hep ama bundan sonra bu etiketlemelerde unutmamaya çalışırım seni. :D

yok yok kırılmadım haklısın sen konulara bakıp yorum yazmam lazım hata benim
bende söz veriyorum hepsine yorum yazacağım😳

Ne olmuş benim haberim yok. :D Bizde kız Çiğdem'e benziyor demiştik demek ki huyu suyu benzemiyormuş. :D

sen @xemrexxx ye bakma kızın huyuda güzel suyuda güzel herbişeysi dörtdörtlük :) ben ayrıntısıyla baktım muhteşem bişey görmediğim yeri kalmadı süperkızın :)

Yok artık Çiğdem'de sende mi biliyorsun ben yeni duydum. :D

Kız gözümden düştü valla. O masumluktan öyle fotolar çıkınca @destere gibi şok geçirdim. :A :X

niye masumların çiftleşmesi yasakmı ? :)

sen @xemrexxx ye bakma kızın huyuda güzel suyuda güzel herbişeysi dörtdörtlük :) ben ayrıntısıyla baktım muhteşem bişey görmediğim yeri kalmadı süperkızın :)
Kızın kapalı bir yeri yokki zaten maşallah her şey ortada. :F:F

niye masumların çiftleşmesi yasakmı ? :)
Herşeyin bir adabı vardır yani şey yaparken bile foto çekineceksen en azından sakla onları. :)

olurmu ? dizide hassas noktaları göremiyoruz oysa emrenin verdiği linkte herbişeyi vardı :)

Herşeyin bir adabı vardır yani şey yaparken bile foto çekineceksen en azından sakla onları. :)

bazen adabı haşeret kurallarını pas geçmek lazım :) Allahın bildiğini kuldan niye saklasın masum kızcağız :)

ayy ben hala bakmadım o resimlere @xemrexxx dizi başlamaanda söylüyordun sen bu konuda birşeyler hiç merak edi bakmadım vlla :F:F:F

@vadikızı ayoll bu @Harunnn60 senden çok dertli ona göre cnm :A:A:A

lucifer iyi gidiyor sen hala başlayamadın @destere sen diyordun birde izleyelim diye:F:F:F

şu filmler azaldı onları bitirince direk dizilere dalacağım :)

Son düzenleme:
olurmu ? dizide hassas noktaları göremiyoruz oysa emrenin verdiği linkte herbişeyi vardı :)

bazen adabı haşeret kurallarını pas geçmek lazım :) Allahın bildiğini kuldan niye saklasın masum kızcağız :)

şu filmler azaldı onları bitirince direk dizilere dalacağım :)
aa film kaçmıyorya istediğin zaman izlersin ama dizileri izlemeidkçe bölümelr birikiyo:F
özellikle blac sails e başla bir an önce bu sezonda harika başladı:Z:Z:Z

aa film kaçmıyorya istediğin zaman izlersin ama dizileri izlemeidkçe bölümelr birikiyo:F
özellikle blac sails e başla bir an önce bu sezonda harika başladı:Z:Z:Z

filmlere yılda bir ay yoğunlaşıyorum oysa dizilere 11 ay yoğunlaşıyorum demekki diziler biraz daha bekleyebilir :)