Maskeli Fedai
Favori Üye
İbretlik tespitadam kendisi zor izliyor birde çocuğuna mı izletecek![]()
İbretlik tespitadam kendisi zor izliyor birde çocuğuna mı izletecek![]()
Survivora karşı Vadiyi satarsın sen kesinİbretlik tespit![]()
O kadar uzun boylu değilSurvivora karşı Vadiyi satarsın sen kesin![]()
![]()
Satmaz satmaz ben GS-Lazio maçını izlemeyecem o Survivor'u izlerse ayıp ederSurvivora karşı Vadiyi satarsın sen kesin![]()
![]()
Ben seni bilirim gizliden izlersinO kadar uzun boylu değil![]()
Hiç sanmıyom izlemiyeceğiniSatmaz satmaz ben GS-Lazio maçını izlemeyecem o Survivor'u izlerse ayıp eder![]()
Yav he heBen seni bilirim gizliden izlersin
Hiç sanmıyom izlemiyeceğini![]()
![]()
izletir aga ne var bunda benimde ufak kardeşim izliyor 4 yaşındaadam kendisi zor izliyor birde çocuğuna mı izletecek![]()
Bende izlemeyecem gibi bu sene ilgi çeken kişi çok azYav he he![]()
yemişim maçını aga öyle bi soğuttular ki izlemiyorum artık zaten vadi varken izlemem reklamda bile açmam burakla umutu görünce takımdan nefret ediyorumSatmaz satmaz ben GS-Lazio maçını izlemeyecem o Survivor'u izlerse ayıp eder![]()
Sinan geliyoryemişim maçını aga öyle bi soğuttular ki izlemiyorum artık zaten vadi varken izlemem reklamda bile açmam burakla umutu görünce takımdan nefret ediyorum
o bulur nerde bir cins var gider destekler bu sene de semih var onu destekler kesin 😀Bende izlemeyecem gibi bu sene ilgi çeken kişi çok azSen yeni Turabi bulamazsan izlemezsin
![]()
Sinan için reklamlarda bakarım ben deyemişim maçını aga öyle bi soğuttular ki izlemiyorum artık zaten vadi varken izlemem reklamda bile açmam burakla umutu görünce takımdan nefret ediyorum
aynen bende çok daha fazla seviyorumSinan için reklamlarda bakarım ben deYusuf'u Umut ve Buraktan daha çok seviyorum var sen düşün
![]()
aslında ihityarları yine öyle yapabilirler harika da olur 5-6 tane üstad oyuncu bulacaksın bak ne dehşet sahneler izliyoruzPolat'ı KGT'den atıyorlar BeyazTvdeki bölümde. Diyaloglardaki muntazamlığa bak çok özlüyorum bu derin devlet-ihtiyarlar sahnelerini..
Tam sahnesinde kuzen tvyi kapadi sahneyi oldurduPolat'ı KGT'den atıyorlar BeyazTvdeki bölümde. Diyaloglardaki muntazamlığa bak çok özlüyorum bu derin devlet-ihtiyarlar sahnelerini..
Vursaydın şamarıTam sahnesinde kuzen tvyi kapadi sahneyi oldurdu![]()
Haykirdim ama birsey yapmadimVursaydın şamarı![]()
Neden yapmıyorsun birşeyHaykirdim ama birsey yapmadim![]()