En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kanal d ve show youtube kanalları türkiyede ilk 10daymış :D tv8 yok @GunesinOglu na star yok @*YıldırıM* a fox yok @sokak sanati na atv yok @Çiğdem- e nanik:A bir nanik de @denizz19 a handeciğim tek başına poll productionsı 2. sıraya oturtmuş:F @Harunnn60 @sürgünüm @destere @vadikızı @cookies @mrt-06 Ekli dosyayı görüntüle 48404
Youtube'yi en iyi kullanan kanallar Kanal D ve Show zaten, şaşırmadım. :D

Oha Diyorum da çok güzel. :D

türkiyenin kadın yıldızı kim diye sormuşlar gazetecilere aslında5 gazeteciye sorulduğu için konusu açılabilir hele ki @batuhankaralar ın ay yapımından kimsecikler olmaması üzerine açıp dalgamızı geçebiliriz ancak bu tarz konular bize yakışmaz zaten starlar belli şişirmeleri halk patlatıyor :A neyse biri elçin biri meryem biri bergüzar demiş tubişle bereni göremeyen @sürgünüm le @destere şok :A @mrt-06 @denizz19 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD @HarzeM
http://www.radikal.com.tr/hayat/turkiyenin-kadin-stari-kim-1498964/

gazeteciler balık hafızalı olduğu için normal bir durum :)
elçin sangu yu bende seviyorum diziyi izlemediğim halde hemde :) ama bir star değil :)
bergüzar ın ismi bile geçmemiş konuda onu nerenden uydurdun öylesine bir resim koymuşlar ..
ayrıca gecenin kraliçesi hakkındaki yorumada baktım olumsuz yorum sadece kurtarsa kurtarsa meryem kurtarır diye temennisi anlatmış yorumda :)
beren saat son on yılın gerçek starı hiçbir zaman değerinden bişey kaybetmez :)

gazeteciler balık hafızalı olduğu için normal bir durum :)
elçin sangu yu bende seviyorum diziyi izlemediğim halde hemde :) ama bir star değil :)
bergüzar ın ismi bile geçmemiş konuda onu nerenden uydurdun öylesine bir resim koymuşlar ..
ayrıca gecenin kraliçesi hakkındaki yorumada baktım olumsuz yorum sadece kurtarsa kurtarsa meryem kurtarır diye temennisi anlatmış yorumda :)
beren saat son on yılın gerçek starı hiçbir zaman değerinden bişey kaybetmez :)
@Çiğdem- gibi mesajın uzattığına göre haksızsın :A

STAR TV nin YENİ DİZİSİ GÖÇ ZAMANI nın Cumartesi Akşamı Başlayacak olması nedeni ile BİG Brother TR HAFTANIN FİNALİ YEPYENİ GÜNÜNDE ama AYNI SAATİNDE PAZAR AKŞAMI 20:00 de STAR TV de.. :)
EK BİLGİ: BİG Brother TR GÜNDÜZ Yayın Saati 09:30 olarak değişti !!
Konuyu İLK AÇAN KAZANIR 😉

en önemli saat dilimi yok 21-22 kuşağına ne gelecek :D acaba kösem mi gelecek @Sabahat what will be in 21:00-22:00 pm on urdu1 tv :D

bu arada ne uyanıklar medcezir 3.sezon ne :F kpa da 3.sezonmul umutsuz ev kadınları 5.sezonu da gördüm :F @mrt-06 nın total entrikaları gibi :D @Harunnn60 @destere @Çiğdem- @ozgur2113 @cookies @vadikızı
12642483_1005772866135781_2432457856204519267_n.jpg

TRT1'de yayınlanan 'Heredot Cevdet Saati' dizisi/programı dün yayınlanan bölümüyle birlikte final yaparak ekran macerasını sonlandırmış.

FOX'ta 8 Şubat'tan itibaren 'Benden Söylemesi' adlı hafta içi her gün ekrana gelecek olan program başlıyor.

Açmak isteyen arkadaşlar ilgilenebilir...

efsaneler efsanesi yok böyle dizi dedirten elif'in endonezya versiyonu başlıyormuş helal olsun yayınlanırken sattılar senaryoyu :A @mrt-06 @ozgur2113 @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Çiğdem- @destere

bu arada endonezyalı fanlar efsunla baharı görmek istiyormuş bu yılki tv festivalinde diziden kurtulmanın tek yolu endonezyaya göndermek gibi :A
644xauto-kenali-6-pemeran-serial-drama-elif-versi-indonesia-1601291-56ab1c0d34a15-rev1.jpg

hqdefault.jpg