Benim hoşuma kaçtı biraz.Yeminmiş evetAma neresi yakışıklı be
![]()
Dizi burada bitecek.
Benim hoşuma kaçtı biraz.Yeminmiş evetAma neresi yakışıklı be
![]()
Benden de gelsin o zaman.
valla dünyada rekorlar kıran x factor ü batırdıktan sonra pek dikkate almamaya başlandı kendisi herkese saldırıyor
X Factor iyi başlamıştı aslında ama Kanal D yanlış güne koydu bence.valla dünyada rekorlar kıran x factor ü batırdıktan sonra pek dikkate almamaya başlandı kendisi herkese saldırıyor![]()
Doğru demiş klişeydi yani
Kasaba mı?Tekrarını bakıyorum da fazla ağır ilerliyor sanki.
Şu beyaz saçlı adamın bir dizisi vardı çok eskiden ATV'deydi sanırım. Sen bilirsin @xemrexxx off bir türlü adı aklıma gelmedi.Bayağı seviyordum da kısa sürmüştü galiba.
![]()
Kasaba mı?![]()
saklambaçHayır komedi dizisiydi.![]()
Hatırladım şimdi evet.saklambaç![]()
Beğendim aslında ama bilemiyorum ya zaten vaktim yok pek düzenli TV izlemiyorum. Beni gerçekten sarsacak işler arıyorum şu zamanlar.Sen beğenmedin mi?![]()
Ben biraz Vahide hanımın şivesini beğenmedim? Zehra'ya yakın ama bu daha yapmacık duruyor bence.Beğendim aslında ama bilemiyorum ya zaten vaktim yok pek düzenli TV izlemiyorum. Beni gerçekten sarsacak işler arıyorum şu zamanlar.![]()
Ayy hiç sorma bende gıcık oldum altınları atıncaBen biraz Vahide hanımın şivesini beğenmedim? Zehra'ya yakın ama bu daha yapmacık duruyor bence.
Altınları trenden attı saçmalığa bak.![]()