26 Ocak 2016 Salı ABD Reytingleri

Neresi artmış dizinin siz anca kendinizi avutun:) her zamanki oranı almış
Ayrıca hiç sanmıyorum @Forumdash ın pilli oğlanı izlemekten vazgeçeceğini kötü alışkanlıklar kolay kolay bırakılmaz:)
Her zamanki oranı olabilir ama saat 1.si ile aynı oranı almış, ayrıca gün birincisi 1.8 almış yani arada 0.4 kaldı aşılamayacak bir oran değil. :))))

5 Sezondan önce bırakacağımı sanmıyorum. #TheFlash #Arrow #Supernatural cw'nın kral dizileri hatta şuan piyasadaki bazı dizilerden bile:smirk::thumbsup: Arrow başlamanı ve Supernatural'e(devam) tavsiye ederim. Diğerlerinden mesul değilim tvd ilk sezon hariç tabi ama başlaMA yine de:X

Sen @xemrexxx'eye bakma PLL 3.sezonun yarisindan yada 4.sezonda çuvallamişti vıcık vıcık sabun köpüğü dizi tadında ilerliyordu:F
The Flash da zaten bırakılacak bir dizi değil 40 DK nasıl geçiyor anlamıyorum dizinin hızı da "flash" gibi sadece bu sezon biraz pembe diziye bağladılar sanki? Bana ne Iris'in anasından, yıllar sonra gelen kardeşinden?! :F

Aaaa ben de PLL izliyorum. :A Dizinin ilerlediği konunun ederi o kadar ama bu basit konuyu çok güzel işliyorlar bence. :D Önemli olan temponun düşmemesi, PLL bunu çok güzel başarıyor. :bhr: -A'nın kim olduğunu söylesem ağızın açık kalır mesela. :A