- Reaksiyon puanı
- 17,774
- Puanı
- 1,061
Diriliş "Ertuğrul" da artık büyük savaşlar dönemi!
@EFE UYSAL @HarzeM @Çiğdem- @DoğuEşrefoğlu @DarkLeqenD @Maskeli Fedai @tolgab @34rcp44 @vadikızı @china_shangaiNoyan birşeyler yapacak gibi obayaayy vlla bu sezn ilk defa bir fragman beğenmemiştim geçen haftakı fragmanı ve bence bu sezonun en durgun bölümüydü şimdi 2.kez bu fragmanıda beğenmedim gerçi haftaya durgun bölüm gelirsede çok birşey söylemem bukadar aksiyonlu bir bölümün arkasından biraz nefes alabiliriz bence
yeni adamlar alıcak yanına bölümde dedi ya asıl savaş şimdi başlıyor diye. müthiş şeyler olacak müthiş.Noyan birşeyler yapacak gibi obaya
Evet merakla bekliyoruz be ama Noyan bir galibiyet alacaktır şimdi Ertuğrula karşıyeni adamlar alıcak yanına bölümde dedi ya asıl savaş şimdi başlıyor diye. müthiş şeyler olacak müthiş.
hemde nasıl. pişman olucaklar noyan'a bulaştıkları için.Evet merakla bekliyoruz be ama Noyan bir galibiyet alacaktır şimdi Ertuğrula karşı
Aynen pişman olacaklar Noyan çok sinirlendiihemde nasıl. pişman olucaklar noyan'a bulaştıkları için.
aaa yokk bu hafta durgun bölüme hazır olalım bence sungurtekinin iyileşme ve noyanın toparlanma sürecide geçen sakin bir bölüm bekliyorum geçen haftakı sakin bölüm tadında olucaktır ama diğer haftaya noyanda ertuğrullara saldırabilir işteNoyan birşeyler yapacak gibi obaya
şefkat göstermesini mi bekliyodun.Aynen pişman olacaklar Noyan çok sinirlendii
Normal öyle olması bence böyle aksiyonlu bölümden sonra nefes almamız için böyle yapıyor canımm Bozdağımaaa yokk bu hafta durgun bölüme hazır olalım bence sungurtekinin iyileşme ve noyanın toparlanma sürecide geçen sakin bir bölüm bekliyorum geçen haftakı sakin bölüm tadında olucaktır ama diğer haftaya noyanda ertuğrullara saldırabilir işte
Hyr bunu bekliyordum zatenşefkat göstermesini mi bekliyodun.
aaa bu arada sungurtekin rolu çk ama çok yakışmış bu çocuk koçum benimde engin bey gibi çok yakışıklıydı yaşlandıkçada çok akrizmadik bir adam olmuş bir çok yapımını izlemiştim zaten krem dizisinde falanda bildiğim bir oyuncuydu rolune cuk oturmuş aşırı karizmatik görünüyor ilk izlenimlerim tam puanNormal öyle olması bence böyle aksiyonlu bölümden sonra nefes almamız için böyle yapıyor canımm Bozdağım
Hyr bunu bekliyordum zaten
Aynen abla dediğin gibi çuk oturmuş rolü oyuncuları çok iyi seçiyorlar bir daha laf atmayalım @Billy Kaneaaa bu arada sungurtekin rolu çk ama çok yakışmış bu çocuk koçum benimde engin bey gibi çok yakışıklıydı yaşlandıkçada çok akrizmadik bir adam olmuş bir çok yapımını izlemiştim zaten krem dizisinde falanda bildiğim bir oyuncuydu rolune cuk oturmuş aşırı karizmatik görünüyor ilk izlenimlerim tam puan
engin dirilişte karizması fark edildi ondan önce bi karizması yoktu bence.aaa bu arada sungurtekin rolu çk ama çok yakışmış bu çocuk koçum benimde engin bey gibi çok yakışıklıydı yaşlandıkçada çok akrizmadik bir adam olmuş bir çok yapımını izlemiştim zaten krem dizisinde falanda bildiğim bir oyuncuydu rolune cuk oturmuş aşırı karizmatik görünüyor ilk izlenimlerim tam puan
yoo karizması yakışıklılığı yan tip olarak engin beyin farkındaydık ama oyunculuğunu beğenmiyorduk ama bu dizide çok iyi oyunculuk gösteriyorengin dirilişte karizması fark edildi ondan önce bi karizması yoktu bence.
Yaşıyor resmen adamın fanı olduk dizi ileyoo karizması yakışıklılığı yan tip olarak engin beyin farkındaydık ama oyunculuğunu beğenmiyorduk ama bu dizide çok iyi oyunculuk gösteriyor