Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

dizi neden bu hallere düştü diye merak edenlere cevap sultanlar sultanı hürremeryem nasya kulumuzu destekliyormuş o varken sete gitmiş ancak yerine orta yşlı beroş gelince sultanımız desteği çekmiş dizi de düşmüş :A @destere @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @cookies @vadikızı @denizz19 @Almila
CZRmLM2WIAAm06E.jpg
Anastasia seti özlüyor. :D

ab de kördüğüm totalde yeter yiyor diziyi daha kötü olmayız merak etme :F halime sultan-giray kardeşler-fahriye sultan-handan sultan hepsi süs biberi oldu .ss
Ay Giray kardeşler ve Fahriye gereksizleri süs olsun zaten ama diğerleri önemli. :bhr: Handan da yolcu yakında. :A

hangi kanal? Yarın reyting konusunu açim mi:F neyse sen beni uğraştırmazsın zaten kötüde olsa aç litfin:smilingimp:
Tablolu konularını ve mesajlarını özledik. :( :A

dizi bu akşam yunanistanda başlamış ama tam detayını anlamadım anlayınca açarım gece gece çekilmiyor :A @destere @Çiğdem- @Forumdash @sürgünüm @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @vadikızı @ozgur2113
O dizi tutar orada. Buraya yazdım. :D

zaten tam anlamadım dvd de olabilir :F biraz araştırayım ben bir veri bulurum elbet :D çok şükür haberlerimizi yunancaya çeviren kullarımız da mevcut:D
Az önce fragman mı? Victory yazıyor? Eğer oysa dvd'dir ben söylim. Hatta bi ara Karadayı'nın dvd'si satıldı diyip küçümsediğin şirket olması lazım:F emin değilim diyeyim yinede