Diriliş Ertuğrul 43.Bölüm Yorumları

Ooo iyiymiş iyi formül iyi çözüm bulmuşuunuz :D Şaman ölür mü acaba bu bölüm oda savaşır :A :A
aaa ölmez ama savastan kurtulan noyan ne yapacak diyor özette bn noyanın çok önemli birisini öldürceğini idda ediyordum şimdi daha çok emin oldum özeti okuyunca ayy inş kadınlardan birisini öldürür :A:A:A

ama şu an selcan'dan önemli rolü. :tearsofjoy:

fragmanda olanı yazdım sadece. :tearsofjoy: halime tesptine bişey diyemicem şimdilik susuyorum. :tearsofjoy:
aaaa bu arada şu tangutta birisinin ajanı çıkabilir birisinin adamı diyordum geçen bölümde eğer yanlış anlamadıysam başka birisine çalışıyor rapor hazırlıyordu birisine noyan hakkında
:A:A:A

Keşke başkası olsaydı o kıza gıcık kapıyorum çok bari güzel olaydı.sss
çok arıyorlar mı acaba bu tipsizleri. :tearsofjoy:

aaaa bu arada şu tangutta birisinin ajanı çıkabilir birisinin adamı diyordum geçen bölümde eğer yanlış anlamadıysam başka birisine çalışıyor rapor hazırlıyordu birisine noyan hakkında
noyan'ın tahtan indirmek için uğraşıyor ama noyan fark edicek elbet. :tearsofjoy::tearsofjoy:

çok arıyorlar mı acaba bu tipsizleri. :tearsofjoy:

noyan'ın tahtan indirmek için uğraşıyor ama noyan fark edicek elbet. :tearsofjoy::tearsofjoy:
Arıyorlar belli :F Noyan öldürür yakında Tangutu :A
Saraya az kaldı kızz 1 2 bölüme bekliyoruz sarayı tüm çıtırlar kadınlar orda çatla :A

özet başlar, milyonlar ekrana kilitlenir. beyler özet tahminlerini alalım? [emoji23]