TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Dün bir yerde okudum. Bugün O Ses Türkiye programına ''Semih Öztürk'' çıkacakmış ve bir şeyler söyleyecekmiş. Büyük ihtimalle Survivor'a çıkacağının sürprizini söyleyeceklermiş hep birlikte. :) @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Bu senenin 1.si belli :A

Aziz Kiraz diye bi çocuk vardı o ne oldu ? Isebal şarkısı söylerken hatırlıyorum youtube'da dinlemiştim.

Oo 8 tane var :A Ben de youtube tan dinliyorum seçmeleri sonlara doğru takip ediyorum :A

Tamay-Türkan-Aziz-Busegül-Eda-Asude-Emre-Özlem Başar :A
Oo çokmuş çekişmeli geçicek desene Hadise busene şeytanın bacağını kırarmı dersin iyi dalga geçiyolardı onla Acun felan. :F

Tamay'ın üst tura yükselmesine sevindim hem güzel bir ses olduğu için hem de Gökhan'ı desteklediğim için. :D

Altuğ'u severdim farklı bir sesi vardı yalnız Neşet Ertaş'ın efsane Ah Yalan Dünya şarkısı öyle yorumlanmaz batırmış yani seyirci de cevabını verdi zaten.

Benim favorim Emre Sertkaya. Çok sağlam bir sesi var ve inanılmaz yerlere çıkabiliyor. Kesinlikle final görecektir inşallah şampiyon da olur. :D

@Bully fragmanı gördün mü Emre sevgilisiyle eşleşmiş ikisi de favorim :A

Busegül le sevgiliymiş 😵
Melek bitti bir de Busegül çıktı başımıza :A Yalnız fragmana bakarsak Busegül döktürüyor inşallah Emre de stüdyoyu ayağa kaldıracak bir performans sergiler şimdi elenemeyiz.ss

Forum İstatistikleri

Konular
172,759
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir