beyazsoy Favori Üye Katılım 23 Aralık 2011 Mesajlar 29,669 Reaksiyon puanı 13,173 Puanı 1,060 25 Ocak 2016 #81 destere' Alıntı: sen kabul etmesende müthiş bir enerji veya sinerji yakaladık bu hafta griptim izleyemedim haftaya bende izleyeceğimki sen o zaman reytingleri gör Genişletmek için tıkla ... Nasıl enerji bu seni grip yapmış)) dizi güzel olsa psikolojin güzel olur hasta olman zorlaşırdı)))
destere' Alıntı: sen kabul etmesende müthiş bir enerji veya sinerji yakaladık bu hafta griptim izleyemedim haftaya bende izleyeceğimki sen o zaman reytingleri gör Genişletmek için tıkla ... Nasıl enerji bu seni grip yapmış)) dizi güzel olsa psikolojin güzel olur hasta olman zorlaşırdı)))
destere Favori Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 67,659 Reaksiyon puanı 41,343 Puanı 1,060 25 Ocak 2016 #82 beyazsoy' Alıntı: Nasıl enerji bu seni grip yapmış)) dizi güzel olsa psikolojin güzel olur hasta olman zorlaşırdı))) Genişletmek için tıkla ... kösem izlemeden önce yakalandım gribe ne olduysa kırgın çiçeklerde oldu yine hastane sahnesi çıktı o sahneyi izlerken gribi kaptım
beyazsoy' Alıntı: Nasıl enerji bu seni grip yapmış)) dizi güzel olsa psikolojin güzel olur hasta olman zorlaşırdı))) Genişletmek için tıkla ... kösem izlemeden önce yakalandım gribe ne olduysa kırgın çiçeklerde oldu yine hastane sahnesi çıktı o sahneyi izlerken gribi kaptım
beyazsoy Favori Üye Katılım 23 Aralık 2011 Mesajlar 29,669 Reaksiyon puanı 13,173 Puanı 1,060 25 Ocak 2016 #83 destere' Alıntı: kösem izlemeden önce yakalandım gribe ne olduysa kırgın çiçeklerde oldu yine hastane sahnesi çıktı o sahneyi izlerken gribi kaptım Genişletmek için tıkla ... İkisi birleşince kombo etkisi yapmış)))
destere' Alıntı: kösem izlemeden önce yakalandım gribe ne olduysa kırgın çiçeklerde oldu yine hastane sahnesi çıktı o sahneyi izlerken gribi kaptım Genişletmek için tıkla ... İkisi birleşince kombo etkisi yapmış)))