Survivor 2016 | Tanıtım Fragmanı | Gönüllüler | TV8

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir halt olmaz bu gönüllülerden ünlüler hepsini dağıtacaktır. :Z

Harika:tearsofjoy::tearsofjoy:

Bu sezon çok kavga cıkacak belli. Semih varsa kavga eksik olmayacaktır. Diskalifiye bile olabilirler:tearsofjoy: @Harunnn60 @Maskeli Fedai

Bu sezon Semih için yine izleyecem ama onu tutmayacağım. Sonuçta en yüksek alacağı derece 2.ciliktir. Acun kendini aklamak için Semih'i yine sevilmiyormuş gibi gösterecek. Ve ütopya'da hakkının yenmediğini başka bir ispati olacak. @beyazsoy

Acun survivor'ı bu sezon Semih ve Yılmaz Morgül üzerinden götürecek.

Bu sezon çok kavga cıkacak belli. Semih varsa kavga eksik olmayacaktır. Diskalifiye bile olabilirler:tearsofjoy: @Harunnn60 @Maskeli Fedai

Bu sezon Semih için yine izleyecem ama onu tutmayacağım. Sonuçta en yüksek alacağı derece 2.ciliktir. Acun kendini aklamak için Semih'i yine sevilmiyormuş gibi gösterecek. Ve ütopya'da hakkının yenmediğini başka bir ispati olacak. @beyazsoy

Ayne katılıyorum. Ama Semih'in gelmesi iyi oldu ya. En azından yarışmaya heyecan geldi. :F

Ayne katılıyorum. Ama Semih'in gelmesi iyi oldu ya. En azından yarışmaya heyecan geldi. :F
2 sezondur survivor izlemem hep bi kurmaca var diye. Ütopyaya sardım o hepten senaryo çıktı:tearsofjoy::tearsofjoy: Evet Semih'in geleceği belliydi zaten acunla ütopya finalinden 2 hafta filan sonra resim çekilmişti. Yine senaryolar senaryolar... Bu sefer fan gibi değil, eğlencesine eleştirmek için foruma surviovor günleri gelmeye çalişcam:tearsofjoy:

Semihe özür dilemiş oldu acun haklisin ama utopyadaki kadar etkin olmayabilir daha dişli rakipleri var.