Polat Şaşmaz
Favori Üye
Iskender o halde bile efelik taslıyodu ya bir an kufuru bastim ilk gunku gibiO günkü heyecandan gram eksilmeden izliyorum nasıl bir dizisin sen bee..
Iskender o halde bile efelik taslıyodu ya bir an kufuru bastim ilk gunku gibiO günkü heyecandan gram eksilmeden izliyorum nasıl bir dizisin sen bee..
9 da trt1 deyiz dimi.Tamam önemli degil sen izle de
Ben de aga açık ara Pusunun en muazzam sezonu bence bu 4. Sezon sonra 7.sezon (10.yil) ve ilk iki sezon gelir benim listemdeIskender o halde bile efelik taslıyodu ya bir an kufuru bastim ilk gunku gibi
Benim icin 10.sezon ve öncesi ayni degerdedir 6.sezonun o degisik havasina bayiliyorumBen de aga açık ara Pusunun en muazzam sezonu bence bu 4. Sezon sonra 7.sezon (10.yil) ve ilk iki sezon gelir benim listemde
Poyraz zamanında da vuruldu.Süpermen Cahit vuruldu, sanırım bundan başka da daha vurulmadı
Aynen 15 dakika full aksiyon var Zaza kurtaracak MematiyiBeyaz tv deki bölümü izlemişim. Cahit bir adam bile vurmadan vuruldu. Herhaldee iskender mematiyi almaya gidiyor ve zaman mematiyi kurtarıyor. Öyle değil mi @Polat Şaşmaz
Şimdi daha iyi hatırlamaya başladım. Memati kapıdan çıkınca zaza kapı açıp yardım ediyor. Polatta son sahnelerde iskenderi asıyor.Aynen 15 dakika full aksiyon var Zaza kurtaracak Mematiyi
AynenŞimdi daha iyi hatırlamaya başladım. Memati kapıdan çıkınca zaza kapı açıp yardım ediyor. Polatta son sahnelerde iskenderi asıyor.
hangi replikOha lan rteye gönderme yapmışlar resmen 😱
Kalıbına bak 2 metre muhabbeti bence gereksiz bir uzatma olmuş bilerek uzatmislar ben gönderme olarak algıladım. İlginç geldi o zaman dikkat etmemiştimhangi replik