- Reaksiyon puanı
- 65,202
- Puanı
- 1,059
Senin açıcak olduğunu bilsem açmazdım, istersen sileyim sen aç. (Nadir konu açıyorsun zaten hevesin kırılmasın. )Tam konuyu açmaya gelmiştim @sürgünüm benden önce davranmışsın.
Fragman eğlenceli görünüyor epey. 41. bölüm güzeldi, bakalım 42. bölüm nasıl olacak?
Senin açıcak olduğunu bilsem açmazdım, istersen sileyim sen aç. (Nadir konu açıyorsun zaten hevesin kırılmasın. )
Poyraz'ın Ayşegül'ü bayıltan evlilik teklifi için ne diyorsun? Var mı senin de ilerde böyle bir beklentin?Yok gerek yok, Çarşamba günü bölüm yorumu konusunu açarım ben de.
sen gelmezsen senaryoma Adil topal Ayşegülü patlatıcakadil topaldan atraksiyonlar bekliyoruz artık
Poyraz'ın Ayşegül'ü bayıltan evlilik teklifi için ne diyorsun? Var mı senin de ilerde böyle bir beklentin?
Tam konuyu açmaya gelmiştim @sürgünüm benden önce davranmışsın.
Fragman eğlenceli görünüyor epey. 41. bölüm güzeldi, bakalım 42. bölüm nasıl olacak?
adil topaldan atraksiyonlar bekliyoruz artık
42. bölüm 2. fragmanı: https://www.kanald.com.tr/poyraz-ka...42-bolum-fragmani-2#/55d72f5786857615dcd53eb5Adil Topal Ayşegül'le tanışıyor. ss Zülfikar, Meltem ve Çiğdem aynı masadalar bakalım neler olacak. Çiğdem go home. ss
2.fragmanı bekliyoruz.
ben ölü bebek diye düşündümŞu kutudan ne çıkacak çok merak ediyorum, kesik baş gibi bir şey olsa gerek. Öyleyse bile kimin başı ki acaba?
ben ölü bebek diye düşündüm