20 Ocak 2016 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sungurtekinde geliyor Noyanı basıyoruz full aksiyon be 1 2 bölüm sonra sarayıda görecez çok iyi olacak :Z :Z
haftaya 15 gelir hatta 16 reytinge bence dayanırız cnm ayyy ertuğrulların noyanalrı basması bile yeter en iyi bölüm olmaya :Z:Z:Z

Diriliş Ertuğrul'a tebrikler; özellikle şu zamanlarda 10 reytinge ulaşmak bile mucizeyken 15 almak çok büyük bir başarı. :X

Poyraz Karayel ve Kara Sevda da iyi gitmiş, ama Poyraz'ın Total'ini biraz daha yükseltmesi lazım.

Eve Dönüş düşmeye devam ederse final yapar, İnadına Aşk'ın geleceği de maalesef pek parlak değil.

haftaya 15 gelir hatta 16 reytinge bence dayanırız cnm ayyy ertuğrulların noyanalrı basması bile yeter en iyi bölüm olmaya :Z:Z:Z
Diriliş Ertuğrul'a tebrikler; özellikle şu zamanlarda 10 reytinge ulaşmak bile mucizeyken 15 almak çok büyük bir başarı. :X

Poyraz Karayel ve Kara Sevda da iyi gitmiş, ama Poyraz'ın Total'ini biraz daha yükseltmesi lazım.

Eve Dönüş düşmeye devam ederse final yapar, İnadına Aşk'ın geleceği de maalesef pek parlak değil.
kız çiğdem ghiç demiyon diriliş tek kuşak reklam vermiş .ss bu ka reytingli dizi tek kuşak veriyor diğerleri hiç vermesin bence:A

bu arada @mrt-06 bu hesaba göre diriliş dün akşam 500 bin anca reklam alabilmiş halkı kazıklamaya devam .ss

kız çiğdem ghiç demiyon diriliş tek kuşak reklam vermiş .ss bu ka reytingli dizi tek kuşak veriyor diğerleri hiç vermesin bence:A

bu arada @mrt-06 bu hesaba göre diriliş dün akşam 500 bin anca reklam alabilmiş halkı kazıklamaya devam .ss
reklm sevmiyorum ben ayy ayrıca meryem hp özetsiz başlıyor 1.bölüm hariç nerde görülmüş özetsiz dizi olduğu :F:F:F

Diriliş neredeyse 15 reyting almış AB grubunda tebrikler. Yalnız @HarzeM reklamsız gittiğini söylüyor dizinin zaten 13'e yakın AB kitlesi var reklamsız gitmesinin de iyi bir sıçrama yapması normal. Haftaya yine 13 küsürlü oranlara dönebilir gibi. Ama yine de başarılı sonuçlar. :)

Eve Dönüş AB grubunda iyice batmış totali idare ediyor şuan diziyi. İnadına Aşk yeni bir dizinin başlamasıyla final yapabilir.
evet reklamsız gitmesinin rolü büyük bu artışta ama haftayaki bölüm bu bölümden güzel olacak diye tahmin ediyorum.tahminim doğru çıkarsa reklam versede artmasada en azından bu oranları yeniden alır.birde geçen haftaki bölüm süperdi özetide verilince biraz onun gazıyla seyirci ekrana toplanmış onunda etkisi var.

diriliş abde 20 reytingi görürse şaşırmam yani dirilişin total reytingleri gerçek olabilir bilmiyorum ama ben bu sistemdeki ab ve abc1 grubu reytinglerini gerçek bulmuyorum