BesaleT
Süper Emekli
İzlediğim nadir Türk dizilerinden dediğime göre ediyorumdur herhalde.Peki tavsiye eder misin?
İzlediğim nadir Türk dizilerinden dediğime göre ediyorumdur herhalde.Peki tavsiye eder misin?
Sana ne oluyor arkadaşım?Ayy senin şu soruların bitiriyor beni adam beğenmiş diziyi bir de tavsiye etmeseydi.
Benimki de soru işte.İzlediğim nadir Türk dizilerinden dediğime göre ediyorumdur herhalde.
İzleyen birinin daha çıkması süper haber.3-4 günde dizinin bütün bölümlerini izleyip yeni bölüme yetiştim derken bu hafta yayınlanmayacağını öğrendim.
Neyse bekleriz.
Bu sezon izlediğim iki diziden birisi, kesinlikle izlemelisin. Ay Yapım kalitesi ve oyunculukların resmen döktürmesi izleyiciyi ekrana bağlıyor. Netten izlenebilecek bir yapım.Peki tavsiye eder misin?
Rakip diziyi izlemek yok yasakladım sana.Sana ne oluyor arkadaşım?
Benimki de soru işte.
Umarım öyle birşey olmaz çünkü Zeynep çok sinir bozucu biri ya40. dakikadayım.
Zeynep her şeyi bitirdi. Ailesine Salih'i istemediğini söyledi ve işi bitirdi. Şu an da aynı fikri Salih'e söylüyor. Ama yazdım buraya, dizi finalinde bunlar evlenecek.
yeni bölümü bekliyoruz
Sürekli etiket gönderip durma daha. Televizyon çekmediği için Kanal D'nin sitesinden izliyorum Poyral Karayel'i, sürekli donup duruyor şu anda kafayı yemek üzereyim.
la bn buradan devam edicem poyraz yorum konusundaki mesajlar kayboluyorSürekli etiket gönderip durma daha. Televizyon çekmediği için Kanal D'nin sitesinden izliyorum Poyral Karayel'i, sürekli donup duruyor şu anda kafayı yemek üzereyim.
la bn buradan devam edicem poyraz yorum konusundaki mesajlar kayboluyor
benden başka yorum yapan olmadığı için tüm yorumlar o mesajdaydı
Abartma istersen tek mesaj sildim. O da ''totoş'' dediğin için.
Bu güzeldi.benden başka yorum yapan olmadığı için tüm yorumlar o mesajdaydı
ay @Çiğdem- e rakip çıktıHahah [emoji12] love is not to eat someone [emoji3] [emoji23] Maal Kochu Bali [emoji173] is favourite to me as well , wonderful superab [emoji108] versatile actor [emoji106]