19 Ocak 2016 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gecenin Kraliçesi yükselmiş tebrikler fakat umarım "2. Hafta Sendromu" yaşamaz bazı diziler 2. bölümde o gazla yükselip bir sonraki hafta düşüyor mesela @ozgur2113'un Sedefciğinin dizisi, bizim Mayıs Kraliçesi böyle oldu. Ben bu olaya 2. Hafta Sendromu diyorum. :)

5 reytinge 1.2 milyon gideri var dizinin, yeterli değil zaten. En az 6+ reyting olmalı...
Aynen bugün sonuçları görünce aklıma Bedel geldi. GK malesef bu senaryoyla çok yükselemez hatta Bedel gibi düşecek. :A

Eşkıya ABC1 grubunda neredeyse 12 reyting almış. Sonunda hak ettiğimiz reytinglere kavuşuyoruz. Daha güzel bölümlerle 14-15'e kadar yolu var bence.

Eşkıya dizisine tebrikler.. reytingleri gerçekten muhteşem. Raci Şaşmaz kendisini birkez daha kanıtlamıştır. Keşke 10. Sezonun sonunda gereken arayı verselerdi.. bugün eşkıya'nın yerine belki vadinin yeni konseptini izler olurduk. Yaratıkları Kurtlar Vadisi eserini sırf dizinin devam edebilmesi için başkalarına teslim etmelerini de bir kez daha taktir ediyorum. Herkezin yapacağı birşey değil.. hele ki Kurtlar Vadisi gibi bir projeyi hayatta vermezdim. Raci'yi geçtim Bahadır'a çok ağır olmuştur. İki kardeşin anlaşamamazlığı yüzünden en sevdiği şeyden vazgeçmek durumunda kalmış. Bugün gösterdikleri tavır çok doğal. Böyle birşey benim başıma gelse, bende vadi ile ahlakalı hiç birşey duymak istemezdim.

Son düzenleme:
1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:41:54 23:44:34 10.28 23.13

Bir ilk 3 bölüm efsaneydi birde bu birde diğer bölüm efsane olacak

Meryemcikler yine kanal d nin filmiyle yarış halinde hahahah @xemrexxx hahahahaha :F

13 bölümde bitere cevap vemrişim dizi 10 reyting alır falan dememişim:A neyse kız @Çiğdem- bu savaşa bak da çatla buzla ateşin şarkısı aman o got tu buzla ateşin savaşı devam ediyor kaldığı yerden @sürgünüm @destere @mrt-06 @ozgur2113 @Harunnn60 @vadikızı @cookies @DarkLeqenD
original.jpg