Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

Bari yalan atma daha dün dedin evini bsıcam diye 5 el ateş etçem diye kafasına burnuna gözüne karnına ayağına :A

:F:F:F:F:F:Fevini bascamda hemde 5 el ateşmi edecem ben oda bennn
ayol ben silahı elime değil oturduğum odaya almam be:F:F

Bende göz attım biraz yamalak yani @beyazsoy'un dediği gibi Yarın artabilir reytinglerde.

Yeter'e özenmişler özetsiz yayınlıyolar bakalım faydası olcakmı.:D @GunesinOglu reis sen nasu buldun.
Reytinglerde artış sağlamış öngörumuz doğru çıkmış. Ben haftaya daha da artacağını düşünüyorum dizi yolunu buldu.. Fragman iyi Ve reytinglere göre konuşuyorsun diyen @destere ve @sürgünüm e selam olsun)))

Ve köşe yazılarında reyting kötü gelince diziyi yerden yere vuran köşe yazarlarına selam olsun umarım @destere onlara da bana davrandığı gibi şefkatli davranir))

Reytinglerde artış sağlamış öngörumuz doğru çıkmış. Ben haftaya daha da artacağını düşünüyorum dizi yolunu buldu.. Fragman iyi Ve reytinglere göre konuşuyorsun diyen @destere ve @sürgünüm e selam olsun)))

Ve köşe yazılarında reyting kötü gelince diziyi yerden yere vuran köşe yazarlarına selam olsun umarım @destere onlara da bana davrandığı gibi şefkatli davranir))

totem yaptım? dün diziyi izlemedim reytingler çıkışa geçmiş bundan sonra izlemeyeceğim bakalım 15 lere kadar çıkıyormu :)

totem yaptım? dün diziyi izlemedim reytingler çıkışa geçmiş bundan sonra izlemeyeceğim bakalım 15 lere kadar çıkıyormu :)
Ben de diyorum dizi nasıl bu kadar atladı))) yapımcıyla konuş. Komisyonunu iste bence büyük fedakarlık yapmışın))))

iyi olur bak scorpionı izlicem dedin dizi 2.2 den 1.6 ya düştü neyse ki izlemeyeceğin anlaşıldı da dizi 2 reytinge tekrar yükseldi :D bir de izlesen yayından kaldırılmıştı .ss @Harunnn60 @sürgünüm @Çiğdem-

Ben de diyorum dizi nasıl bu kadar atladı))) yapımcıyla konuş. Komisyonunu iste bence büyük fedakarlık yapmışın))))
meryoşu 15 lere kadar çıkarsın benim için yeterli bir ödül :) para istemez ?
aynı uygulamayı kösemdede mi yapsam diyorum ? :) belki onada bir katkımız olur ? :)

Yalnız dün bildin dizinin artış yaşayacağını gerçektende beyazsoy. :) Hatta ben ironi filan mı yapıyor acaba diye düşündüm hani kızdırmak amaçlı. :D
beyazsoyun kafası pek çoğuunuzdan iyi çalışır ama tayyip amca sevgisi girince bazı yerlerde istemeyerek de olsa düşündüklerinin tersini söylüyor bu kez direkt söylemiş düşündüğünü:A

bir kırgınla paramparça aslanlar gibi direniyor bana rağmen? iki diziyide kutluyorum çok dayanıklı çıktılar :)
yanlız onlar ikisi aynı gün aynı saat değil mi nasıl ikisini de tv den izliyon :F

beyazsoyun kafası pek çoğuunuzdan iyi çalışır ama tayyip amca sevgisi girince bazı yerlerde istemeyerek de olsa düşündüklerinin tersini söylüyor bu kez direkt söylemiş düşündüğünü:A

yanlız onlar ikisi aynı gün aynı saat değil mi nasıl ikisini de tv den izliyon :F
kırgınlaarı tv den izliyorum diğerini netten ? veya tekrarını izliyorum ? sonuçta izliyorum yani ister tv ister netten farketmez :)

Yalnız dün bildin dizinin artış yaşayacağını gerçektende beyazsoy. :) Hatta ben ironi filan mı yapıyor acaba diye düşündüm hani kızdırmak amaçlı. :D
Ben öyle Meryem ve beren düşmanı değilim ne görüyorsam onu diyorum.. Muhteşemi sevmem ama dizi kötü dizi art niyetli değil yorumum alınma üstüne))
İlk bölüm zaten ilk yarım saati beğenmiş tim iyi kumaş vardı bu kez son yarım saati beğendim... Demek senaristler yarım saatlik güzel yazabiliyor))))

Ha haftaya daha da artış bekliyorum ha bi de @destere bin katkısı sağ olsun))

Ben öyle Meryem ve beren düşmanı değilim ne görüyorsam onu diyorum.. Muhteşemi sevmem ama dizi kötü dizi art niyetli değil yorumum alınma üstüne))
İlk bölüm zaten ilk yarım saati beğenmiş tim iyi kumaş vardı bu kez son yarım saati beğendim... Demek senaristler yarım saatlik güzel yazabiliyor))))

Ha haftaya daha da artış bekliyorum ha bi de @destere bin katkısı sağ olsun))
Kösem'de artar umarım. :) Sende iyi dileklerde bulun.:A