Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

aaa allah akıl fikir versin hayvanda olsa böyle vahşice ölüremezsin usulunce kesiceksin bu horoza bunu yapan adamın boynuna o nuskayı takıp elini ayağını bağlayıp aynı şekilde vurmak gerekiyor görsün nasılmış :ppp::ppp::ppp:
onu bırak sana uygulayalım bunu belki cevşen kurşun geçirmez:A

Mısır kanalı CBC kulumuz da diziyi satın almak üzere harekete geçmi şzaten dizi Ortadoğu da Dubai TV'nin reklam kuruluşunun sponsorluğuyla yayınlanıyor bizce dizimiz komple oraya transfer olmalı @*YıldırıM* star tvsi bu iş ibeceremedi.ss @Harunnn60 @sürgünüm @destere @Forumdash @Almila @cookies @vadikızı
Ne beceremedisi be Yılmaz Şahin denilen kişi dizimizi mahvetti. Biz ki Kösem dizisi için aylar saydık ama umduğumuzu bulamadık.

Ya madem suçlu Star izleme o zaman 7/24 stardasın.
Meryem'i izliyorsun. Koriş Neriman'ı izliyorsun. Kösem2i izliyorsun. Yakında Menapozlunun dizisi de başlayacak onu da izlersin sen.:A Ay yeter Yiğitt bitti sen başladın uğraşamam sizinle daha yeni girdim foruma ama o pis anticiliğinizi saçtınız üzerime.

Ya madem suçlu Star izleme o zaman 7/24 stardasın.
Meryem'i izliyorsun. Koriş Neriman'ı izliyorsun. Kösem2i izliyorsun. Yakında Menapozlunun dizisi de başlayacak onu da izlersin sen.:A Ay yeter Yiğitt bitti sen başladın uğraşamam sizinle daha yeni girdim foruma ama o pis anticiliğinizi saçtınız üzerime.
Star kulumuz koris-meryem-halime kullarimiza dua etsin :A

Star kulumuz koris-meryem-halime kullarimiza dua etsin :A
Muhteşem Yüzyıl Kösem'de yapılan hataları yazıcam dizi bittiğinde. O kadar çok hata var ki diziyi aylarca bekledim ama fos çıktı.
Kalitemizden uzak dur melun o ellerin kumandaya gitmesin ve starımızı izleme. Ay yazarken bile yordun ve benden 10 saniyemi çaldın.:ss

nasya yunanistan program program dolaşmaya devam :D @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @DarkLeqenD @cookies @vadikızı
CZLpkMTWAAAOZz8.jpg