Öldü lan, inan artık.Ama neden ya bence ölmedi ya bir yerden çıkacak gibi.
O motor kazasıyla nasıl öldü, orası ayrı komedi.
Öldü lan, inan artık.Ama neden ya bence ölmedi ya bir yerden çıkacak gibi.
Sus ya güldürme acım büyükÖldü lan, inan artık.
sende var ya adamlar drama çekiyorlar millet salya sümük sen gülüyon 😀Ama neden ya bence ölmedi ya bir yerden çıkacak gibi.
Kıskanma sen de izle çok heyecanlıBizim ev çığlık,bağırış ve ağlama sesleri ile yankılanıyor.
cidden ha o kazadan ölmekde komik olmuş hafifçe dokundurmuştu oysa kiÖldü lan, inan artık.
Aynen çok sağlam oynuyor rolünü Twitter'da çok büyük övgü alıyor.Gözlerim doldu yeminle, Emine'nin çığılığına resmen.
Ama komik ya hiç gerçekçi değil gibi sanki ölmemiş gibi çıkacak gibi,sende var ya adamlar drama çekiyorlar millet salya sümük sen gülüyon 😀
Şimdi Nazan Hanım düşünsün.cidden ha o kazadan ölmekde komik olmuş hafifçe dokundurmuştu oysa ki
ona birşey olmaz kötü karekter eksik zatenŞimdi Nazan Hanım düşünsün.
Cigge yapacak örtüyü açıpÖldümü o çocuk ya ne ağladılar lan! içim şişti valla kapadım geldim. Bekledim ölmez dedim ama adamın yüzünü örtüler herhalde bundan sonra geri dönmez dedim bu senaristler uçmaz bu kadar da.
Bi ara ağzı felan açıldı felan herhalde döndü dedim ama olmadı. Valla bu sefer baya şaşırdık bizi yanıltılar.Eğer mezarlık sahnesi ölümden sonra olsaydı inanırdım ama yaşıyor bence. Hayal sahnesi çıkacak bakın görün.
Cigge yapacak örtüyü açıp
Ölmedi inanın bana bak bir şey olacak Kader için de aynısı ona benzer bir şeyler olmuştuBi ara ağzı felan açıldı felan herhalde döndü dedim ama olmadı. Valla bu sefer baya şaşırdık bizi yanıltılar.
Olabilir haklısın mezar sahnesi oldumu ?Ölmedi inanın bana bak bir şey olacak Kader için de aynısı ona benzer bir şeyler olmuştu
Hadi ya niye ayrıldıki diziden acaba başka bir diziden iyi bir teklif geldiyse ayrılmış olabilir.
Bilemiyorum ama para mevzusu olduğunu sanmıyorum neyse sağlık olsun bu devirde dizi tutturmak zordur kendi pişman olurHadi ya niye ayrıldıki diziden acaba başka bir diziden iyi bir teklif geldiyse ayrılmış olabilir.