Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

kullarımız isyana kalkışackmış yarın :) bence haklılar umarım yılmaz şahinin kellesini alırlar:A @sürgünüm @destere @Harunnn60 @mrt-06 @denizz19 @HarzeM @vadikızı @cookies @Almila @Çiğdem-
CY2Ard0WAAA9Pd0.jpg

ay pis .ss gerçi ikisi de total d dizisi değil çok bozdun sen total d bully e kaldı komple:A
Kanal D bombaları Eylül 2016 ile birlikte gelecek. :Z

Halit Ergenç, Serenay Sarıkaya, Kerem Bursin, Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu, Serkan Çayoğlu ve daha fazlası yeni sezonda Kanal D'de olacak. :bhr:

Kanal D bombaları Eylül 2016 ile birlikte gelecek. :Z

Halit Ergenç, Serenay Sarıkaya, Kerem Bursin, Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu, Serkan Çayoğlu ve daha fazlası yeni sezonda Kanal D'de olacak. :bhr:
izleyen kalırsa o zaman kanal d yi :A vadi bile 15 ten 6 ya düşmüş

osn nin yayınlandığı memleketin kalitesi bizdeki kadar işte :)
şimdi bizdeki kanalların GOT u resmi hesapların başsayfasına koyduğunu gördünmü :) gotu başı dağıtmış memleketler GOT izlemez :)
halktan talep yok got a:) zaten ilgi çeksin diye yeni yıl kutlamasına maisie williams (arya) çağırılmış ama nafile bir nasya değil @Harunnn60 :A

meryoşla gurur duyuyorum :)

halktan talep yok got a:) zaten ilgi çeksin diye yeni yıl kutlamasına maisie williams (arya) çağırılmış ama nafile bir nasya değil @Harunnn60 :A

maise köroğlunun atı gibi şimdi ufak tefek pek bir foka benzemiyor ama asalet var kanında onu alıp güneş ışığı girmeyen bir odada üç beş yıl besleyeceksin sonra dışarı salıcan bak ne afat bişey olmuş :) genleri sağlam kızın :)

meryoşla gurur duyuyorum :)

maise köroğlunun atı gibi şimdi ufak tefek pek bir foka benzemiyor ama asalet var kanında onu alıp güneş ışığı girmeyen bir odada üç beş yıl besleyeceksin sonra dışarı salıcan bak ne afat bişey olmuş :) genleri sağlam kızın :)
seni bu müzikle bbaş başa bırakıyorum inşallah rüyanda bu müzikle polat oğlanla güreşirsin de @Çiğdem- basar:A