Mutlu Yıllar Aserat!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,056
Puanı
1,061
Aslında ayıp olmasın diye sizlerden birinin açmasını beklemiştim, hatta durum olarak da yazmıştım; ama kimse açmayınca piyango bana çıktı. Neyse, bugün benim doğum günüm ve böylece bir yıl daha yaşlanmış oldum. Lafı fazla uzatıp sizleri sıkmak istemiyorum, bu yüzden hediye ve tebriklerinizi bekliyorum. :)

Son düzenleme:
mutlu yıllar :D konunu kendin açman da güzel olmuş :D bu da hediyen
hqdefault.jpg

Aslında açacaktım ama doğum günün bugün mü diye kestiremedim sormaya da üşendim. :A Niye doğdun onu da bilmiyorum hayır bir şeye yaradığın da yok öyle boş boş geziniyon forumda. :A

Hadi kutlayayım bari doğum gününü nice yaşlara hediye yok sana en güzel hediye benim laf sokuşlarım. :F

Aslında açacaktım ama doğum günün bugün mü diye kestiremedim sormaya da üşendim. :A Niye doğdun onu da bilmiyorum hayır bir şeye yaradığın da yok öyle boş boş geziniyon forumda. :A

Hadi kutlayayım bari doğum gününü nice yaşlara hediye yok sana en güzel hediye benim laf sokuşlarım. :F
Öyle bir konuştun ki, küfür etsen daha iyiydi. :A

Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara.. :) İyiki aramızdasın.

Hediye olarak benle efsaneleşen bir resmi hediye ediyorum. :bhr:
54665d34f6309a10e04836fc.jpg

Teşekkürler. :)
Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara.. :) İyiki aramızdasın.

Hediye olarak benle efsaneleşen bir resmi hediye ediyorum. :bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 48259
Hediye rezalet, ama teşekkürler. :A
Aslında ben açacaktım da bütün günü migrenden dolayı uyuyarak geçirdim, anca şimdi kendime gelebildim kusura bakma. Nice yıllara @Aserat , bu da benden sana hediye. :D :

Aram%C4%B1zda-Kalmas%C4%B1n-dizisi-Binnur-Kaya.jpg
Teşekkür ederim, hediyem güzelmiş. :X

Mutlu yıllar. Nice güzel yaşlara. :D Aslında görünce açmak istemiştim ama ben açana kadar birileri muhakkak açar deyip vazgeçtim neyse konuyu kimin açtığının önemi yok. :D

Hediyeni al bakalım. :A

322696b18f1b92d190613f1376fe49a3.jpeg

Ayy yavrum doğum günü konusunu kendi mi açarmış kıyamam :A

Neyse nice mutlu yıllar diliyorum sevdiklerinle birlikte bu da hediyen :A

12362941_1053020831385148_1871948150579915401_o.jpg

Teşekkürler. :X
Ayy yavrum doğum günü konusunu kendi mi açarmış kıyamam :A

Neyse nice mutlu yıllar diliyorum sevdiklerinle birlikte bu da hediyen :A

12362941_1053020831385148_1871948150579915401_o.jpg
O zaman sen açsaydın. Bu arada hediyem de fena değil, ama Sinem Kobal'ı çok sevdiğim söylenemez, yani sadece Analar ve Anneler'deki performansını beğenmiştim. Neyse, teşekkürler sana da. :A