Ertuğrul'un İdamdan Kurtulması!!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Son düzenleme:
Cidden ekrana kilitlendim izleye izleye doyamadım böyle bir sahne olamaz Selcanada helal olsun :bhr: :bhr:

Allahım süperdi ya öyle heyecanla izledim yerimde oturamadım valla

bu bölümün 14 alamaması üzücü. hadi 14 ü geçtim 13 almalıydık. sahneye gelince, hiç beklemediğim bir olaydı, o sırada tuğtekin gelir o şekilde kurtulur diyordum ertuğrul ama bu şekilde kurgu daha mükemmel olmuş.

Dün tesadüfen televizyon da bu sahneye denk geldim ve uzun bir aradan sonra izledim. Dizi kendini her türlü izlettiriyor.

Çok güzel bir sahne söyleyecek pek bişey yok zaten dizi aştı kendini bu sezon.

Tek kelimeyle muhteşem :) inanın kelimeler kifayetsiz kalıyor 😉 insan seyrederken gururlanıyor başka frekansa geçiyor . son senelerin en iyi yapıtı . emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler 😉 Diriliş Türkiye'mizin yüz akıdır 😉 gerçek tarih Nasıl ekranlara yansıtılır bizlere gösterdi 😉 takdire şayan 😉 izlerken bir an bile yerinde duramıyorsun Ertuğrul ve Alp'leri kılıçlarını sallarken o heyecanla onların kılıçlarını tutan el oluyorsun . bu hissi bana fazlasıyla hissettiriyorlar . Teşekkürler Mehmet Bozdağ 😉

Son düzenleme:
Tek kelimeyle muhteşem :) inanın kelimeler kifayetsiz kalıyor 😉 insan seyrederken gururlanıyor başka frekansa geçiyor 😉 son senelerin en iyi yapıtı 😉 emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler 😉 Diriliş Türkiye'mizin yüz akıdır 😉 gerçek tarih Nasıl ekranlara yansıtılır bizlere gösterdi 😉 takdire şayan 😉 izlerken bir an bile yerinde duramıyorsun Ertuğrul ve Alp'leri kılıçlarını sallarken o heyecanla onların kılıçlarını tutan el oluyorsun :) bu hissi bana fazlasıyla hissettiriyorlar . Teşekkürler Mehmet Bozdağ 😉
Kesinlikle abi böyle bir yapım görmemiştim ben çok iyi geldi bu sahnede çok pis gaza gelmiştim hissettiriyorlar cidden buda rollerini çok iyi yaptıklarını gösteriyor.Milletmiizde haketttiği değeri veriyor gerçekten reytinglerde gösteriyor zaten bunu :X Herşeyi kalite dizinin. :D

Tek kelimeyle muhteşem :) inanın kelimeler kifayetsiz kalıyor 😉 insan seyrederken gururlanıyor başka frekansa geçiyor . son senelerin en iyi yapıtı . emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler 😉 Diriliş Türkiye'mizin yüz akıdır 😉 gerçek tarih Nasıl ekranlara yansıtılır bizlere gösterdi 😉 takdire şayan 😉 izlerken bir an bile yerinde duramıyorsun Ertuğrul ve Alp'leri kılıçlarını sallarken o heyecanla onların kılıçlarını tutan el oluyorsun . bu hissi bana fazlasıyla hissettiriyorlar . Teşekkürler Mehmet Bozdağ 😉
:( :( @Çiğdem-
ahhh tekrar izledim şimdi:( :( :(

2.sezonumuz çok başkaydı ayoll yakında baştan izleyecem 2.sezonu tekrar :F
Bende izlicem yeni düşmandan sonra da böyle sahneler bekliyorum.