Akit Yine İş Başında

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,876
Puanı
1,060
Başladığı günden bu yana Muhteşem Yüzyıl Kösem'i karalayan Yeni Akit gazetesi yine diziyle gündemde.

Ancak bu defa konu haberin içeriği değil haberde kullanılan resim. Dizinin başrolleri Beren Saat ve Hülya Avşar2ı sansürleyen gazete yine gündemde. Dizinin afişi Ortadoğu ülkelerinde bile sansürlenmemişti.
766619.jpg

@destere @Çiğdem- @sürgünüm @-potterhead- @sokak sanati @mrt-06 @Bully @GunesinOglu @cookies @vadikızı @denizz19 @Aserat @Forumdash @HarzeM @ozgur2113

Ekli dosyalar

• 766619.jpg
    766619.jpg
    48.8 KB · Hit: 6
aaa bu hülya avşar haberi doğru çıktı bence ayoll şöyle bir diğerlerine bakıyorum sarayda olan diğer kadınlar boğazlarına kadar kapalı hülya avşar utanmasa göğüslerini tamamen dışarıya çıkaracak şuankı dönemde bile cesaret edilmeyen bir dekolteyle dolaşıyor bu kadın zaten bugünlere böyle böyle geldi oyunculukla alakası yok kösemede oyunculuk yapmaya değil herzamankı gibi vucudunu gösterişe sunmaya gelmiş zaten bu dizi bu kadın yüzünden bu halde kimse kimseyi kandırmasın
:F:F:F

aaa bu hülya avşar haberi doğru çıktı bence ayoll şöyle bir diğerlerine bakıyorum sarayda olan diğer kadınlar boğazlarına kadar kapalı hülya avşar utanmasa göğüslerini tamamen dışarıya çıkaracak şuankı dönemde bile cesaret edilmeyen bir dekolteyle dolaşıyor bu kadın zaten bugünlere böyle böyle geldi oyunculukla alakası yok kösemede oyunculuk yapmaya değil herzamankı gibi vucudunu gösterişe sunmaya gelmiş zaten bu dizi bu kadın yüzünden bu halde kimse kimseyi kandırmasın
İlk bölümlerde dekoltesi vardı ama sonradan kapandı o değidle bu dizi ilk MY'ye göre daha bir dindar bence. Çoğu karakterin ağzından Allah kelimesi eksik olmuyor. :D Öpüşme filanda yok hiç. :D

İlk bölümlerde dekoltesi vardı ama sonradan kapandı o değidle bu dizi ilk MY'ye göre daha bir dindar bence. Çoğu karakterin ağzından Allah kelimesi eksik olmuyor. :D Öpüşme filanda yok hiç. :D
ayy işte yani böyle bir dizide hülyanın ne işi var zaten 1.bölümden beridir my izleyen kitlenin hedefi hep hülya oldu özellikle teyzeler anneler o kitle götürüyordu muhteşem yüzyılı ve hülyaan inanılmaz rahatsızlar ben bir yorum yapmıştım daha dizi başlamadan hülyanın sultan oluğu yerde padişahta nuri alço olsun demiştim

ayy işte yani böyle bir dizide hülyanın ne işi var zaten 1.bölümden beridir my izleyen kitlenin hedefi hep hülya oldu özellikle teyzeler anneler o kitle götürüyordu muhteşem yüzyılı ve hülyaan inanılmaz rahatsızlar ben bir yorum yapmıştım daha dizi başlamadan hülyanın sultan oluğu yerde padişahta nuri alço olsun demiştim
Bak Hülya iyi rol yapıyor Allah var. Ama çoğu kişi dizi başlamadan Hülyan'nın oynayacağını duyduğu zaman bırakıp kaçmıştı diziyi. :D Sonra Beren'de öyle bu iki isim diziye yakıştılar ama siyasi kimlikleri total kitleyi diziden kaçırdı malesef. Facebook'ta hala PKK destekçilerini istemiyoruz diyorlar.

Bak Hülya iyi rol yapıyor Allah var. Ama çoğu kişi dizi başlamadan Hülyan'nın oynayacağını duyduğu zaman bırakıp kaçmıştı diziyi. :D Sonra Beren'de öyle bu iki isim diziye yakıştılar ama siyasi kimlikleri total kitleyi diziden kaçırdı malesef. Facebook'ta hala PKK destekçilerini istemiyoruz diyorlar.
ne rolu ayoll hülya p halfinen başlayan mesleği sayesinde burada zaten o haberlerin doğru çıktığınıda hülyanın dekoltesini görünce anladık bu dizinin sürünmesinin tek sebebi hülya nerde olumsz yorum okusam hep hülya olmamış yorumu görüyorum halit ergence bile teyzeler hülya olmamış diyordu haberleri açılmıştı sibel kekilliyi getiremeyince hülyayı getirmişler ozaman alın size reyting yanı kimse kusura bakmasın :F:F:F

seçim zamanında hdp nin sloganı ciddiydi bide Ak partinin diğerleri komediydi ben bile doğru dürüst slogan buluyorum hatta ben o dersten 75 aldım geçen yıl

Ortadoğuda bile sansürlenmemişti yazmışsınız ama ortadoğu her konuda bizden ve avrupadan daha sapkın ve zevk düşkünü :D

ak-iti haber yapıp ağzınıza aldığına değmez. Dikkat çekmeye çalışıyorlar hepsi bu... En başta kapatılması gereken bir medya grubu yerine işte hangi medya gruplarını, tv kanallarını kapattılar gördük zaten...