12 Ocak 2016 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tubanın reytingleri ile dalga geçenler artık gerçeklerle yüzleşib hiç birşeyin ve hiçkimsenin garantisi olmadığını anlamıştır umarım.Mesela Beren Saat.Mesela Meryem Uzerli
Bu hafta gerçekler yüzünüze kapak gibi yapışmıştır herhalde.
bende işte bunca zamandır susup bu günleri bekliyordum.
Starların,kelebek ödüllülerin de reytingini gördük :)

Tubanın reytingleri ile dalga geçenler artık gerçeklerle yüzleşib hiç birşeyin ve hiçkimsenin garantisi olmadığını anlamıştır umarım.Mesela Beren Saat.Mesela Meryem Uzerli
Bu hafta gerçekler yüzünüze kapak gibi yapışmıştır herhalde.
bende işte bunca zamandır susup bu günleri bekliyordum.
Starların,kelebek ödüllülerin de reytingini gördük :)
ay ne çektiniz be kapakmış o gazoz kapaklarını topla kolye yap bence:D

Ne poyrazı ne karayeli en nefret ettiğim dizilerden biri kendileri. bence sen gerçek dünyaya dönmelisin yukada takas arkadışımız çok güzel anlatmış bi oku istersen daha açık ve öz anlatmış. twitterda beni takip edenlere bak bakym sadece fanlar mı?
takas mı 13 yıldır aynı dizide oynayan sesini bile kullanamayan necati şaşmazı en iyi oyuncu gören arkadaş mı aman kalsın zaten engelledim onu:))

ayrıca poyrazdan nefret etmen normal entu uyumu dediniz gerçek uyumu poyyrazda gördük biz:D

ay ne çektiniz be kapakmış o gazoz kapaklarını topla kolye yap bence:D

takas mı 13 yıldır aynı dizide oynayan sesini bile kullanamayan necati şaşmazı en iyi oyuncu gören arkadaş mı aman kalsın zaten engelledim onu:))

ayrıca poyrazdan nefret etmen normal entu uyumu dediniz gerçek uyumu poyyrazda gördük biz:D
Komiksin poyraz karsyeldeki olmayan uyumu beğeniyorsan takas arkadşömza dediğin şey senin içinde geçerli

Gecenin Kraliçesi'nin koca bir balon olduğu zaten belliydi de bu kadar erken patlayacagini dusunmuyordum :D Meryem MY'yi bırakıp gidince çok ah aldı iflah olmaz :A