2016 Altın Küre Ödülleri Sonuçları - Kazananları

Jaimie Alexander kırmızı halıya teşrif etti. @turkuazz

CYZPEYiUEAAqFpI.jpg
Şu an izleyemiyorum sanırım foxlife yayınlıyor

Ve Tanrı kadını yarattı. Kraliçe Cate Blanchett.

CYZi8tIWEAU28X-.png

@Çiğdem-[/USER] senin kurabiye canavarı da burada. :)

CYZhNiNWAAAtoOR.jpg

Natalie Dormer gecenin en şıklarından.

CYZgnwdWAAAarSF.jpg

@destere Kirsten Dunst siyahın asaleti ile ödülünü almaya gelmiş. :))

CYZc5PfWEAAGuLD.jpg

Bira içmeye devam ederse Ricky Gervais törenin sonunu zor getirir. Hayır sen Alman mısın bu güven nerden geliyor? :)

@destere'nin dizi geri döndü, diğer adaylara bakınca fena yere gitmedi. :) (Maura Tinney adını yanlış yazmadıysam)

Jennifer Lawrence için ne söyledi orayı hiç anlayamadım da. :)
Jennifer Lawrence kadın ve erkeklerin eşit ücret alması gerektiğiyle ilgili açıklama yapmıştı da o da onun bu yaşta çok kazanmasıyla dalga geçti. :D

@destere'nin dizi geri döndü, diğer adaylara bakınca fena yere gitmedi. :) (Maura Tinney adını yanlış yazmadıysam)

Jennifer Lawrence kadın ve erkeklerin eşit ücret alması gerektiğiyle ilgili açıklama yapmıştı da o da onun bu yaşta çok kazanmasıyla dalga geçti. :D
Helen iyi bir oyuncu bence ödülüde hak ediyor. :)

Çok büyük kapak olmuş. :F

Andy Samberg iyiydi yine. :D

Rachel Bloom sürpriz olmadı bu diziyi çok izlemek istiyorum. Artık daha da öne almam lazım. :):)

Hayda Mozart in The Jungle sürpriz oldu bu diziyi de bir türlü izleyememiştim. İnşallah hak ediyordur. :)

Empire'in starları Taraji P. Henson ve Terrence Howard çok iyi görünüyorlardı. :)

film bitti yeni açacağım töreni:) tabi adres verirseniz @sürgünüm @OzaN netten hangi adresten izliyorsanız kopya verin bende orayı açayım :)

Brad Pitt benden genç gösteriyor, adam ne yiyip içiyor acaba? :)

Tabii ki Fargo kazanacaktı yazıyordum ki kazanamadı. :A

Demek dizide sıkılan tek ben değilmişim. :):)

Wolf Hall'u da izlemedik. Ne kadar izlemediğim dizi varsa ödül alıyor yine. :):)