neriman sudeye kiralık aşk buldu hem de memeliBugün ben de izlemiyorum diziyi, yarın netten bakacağım.
Bu kim??neriman sudeye kiralık aşk buldu hem de memeli
şu an sinyal olmasa da iyi kazulet iz geldi.ssSinyal yok televizyonda neyse sakinim.
Kendisini Karadayı'dan severiz. 3-4 dakikanızı ayırıp şu videoyu izleyin pls. @Yiğittşu an sinyal olmasa da iyi kazulet iz geldi.ss
bu dizide çok pis.ss kuru kızı üzeni sevmeyik ama bakalım videosuna hazır reklam çıkmış
ahhh bende kim bu diyorum gözleri çok hoşşşşşneriman sudeye kiralık aşk buldu hem de memeli
nereden anladın ünlü olduğunu memelerden miaa konusunu açsana ayoll çocuk ünlüymüş
hayırr bee ben tanımıyorum buraya kim bu çocuk dmeye gelmiştim senkocamın ailesinde oynamış demişsin @Aserat taıyordur ozamannereden anladın ünlü olduğunu memelerden mi
ohhh çocuk dizide kalıcı olucak güzel ama sinanıma yine o pis yasemini uygun görücekler
kız bir insan pislikte seni geçebilir mi hiçohhh çocuk dizide kalıcı olucak güzel ama sinanıma yine o pis yasemini uygun görücekler
ayy ayrıca ben sıkıldım biraz korişi ön plana koymamışlar ilk bölümler gibi nero ve korişi birlikte kullanmıyorlar birisi aktifken diğerini pasif yapıyorlar anlamak zor bu senaristlerikız bir insan pislikte seni geçebilir mi hiç