Günlük oylamalara üye olmayanlar katılmasın

Eleştirmen

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5
Puanı
137
TV & Reyting bölümünde günlük "Hangi programı izlediniz?" anketlerine site dışından toplu olarak önemli katılım oluyor, bu da site üyelerinin görüşlerinin aksi şekilde sonuçların çıkmasına sebep oluyor. Bence sadece üyelere açık olmalı bu anket. Eğer oy vermek isteyen olursa üye olsun foruma ve böylece hem oy versin hemde yorumunu yapsın.

Diğer üyelerin, modların ve adminin görüşünü merak ediyorum bu konuda.

Son düzenleme:
bu benim düşüncem o senin :) nedene gelirsek saçma da ondan diğer yani üye olmuyanlar oy kullanırsa daha çok katılım olur ve daha çok kim hangi dizileri izlerse ona atar senin dedğin gibi olursa o zaman her gün aynı kişi birinci olur :)

bu benim düşüncem o senin :) nedene gelirsek saçma da ondan diğer yani üye olmuyanlar oy kullanırsa daha çok katılım olur ve daha çok kim hangi dizileri izlerse ona atar senin dedğin gibi olursa o zaman her gün aynı kişi birinci olur :)
Şu an ki haliyle de forum üyelerinin görüşleri ankete yansımıyor, üye olmayanlar toplu halde ankete katılabiliyor. Burda emek veren bizsek, bizim görüşlerimiz ankete yansımalı.

Kaba bir üslup olmuş, hiçbir düşünce saçma değildir. Neden "hayır" dedin? :)
Her ne kadar geçtiğimiz zamanlarda atışmamız olsa da izmirçetesi forumda nadir iyi yorumculardandır. Ama bu durumda ben ona katılmıyorum ve senden daha kibarca ''Hayır.'' diyorum. İlerleyen mesajında ''Bu benim düşüncem.'' demişsin. Düşüncelerimiz aynı fakat üsluplarımız farklı AlemTo. Daha kibarca olursan insanlar sana ve konularını ilgi gösterirler. Hiçbir düşünce ''saçma'' sıfatıyla yargılanamaz.

Her ne kadar geçtiğimiz zamanlarda atışmamız olsa da izmirçetesi forumda nadir iyi yorumculardandır. Ama bu durumda ben ona katılmıyorum ve senden daha kibarca ''Hayır.'' diyorum. İlerleyen mesajında ''Bu benim düşüncem.'' demişsin. Düşüncelerimiz aynı fakat üsluplarımız farklı AlemTo. Daha kibarca olursan insanlar sana ve konularını ilgi gösterirler. Hiçbir düşünce ''saçma'' sıfatıyla yargılanamaz.

Zaten Biz Seninle Aynı Olamayız.Saçma Kaba Üslüp Olarak Algılıyyorsan Algıla Ve Ben Zaten SeniN Banlanmanı İstiyorum Adelet İçin Önceki Mesajta Yazdım Ama Görmediniz Galiba en son yorumuma bak anlarsın https://fav10.net/f583/en-favori-di...-vs-yahsi-cazibe-tamamlandi-64612/index6.html

hiç kimsenin anketlere müdahale etmek hakkı yok buradan ben senin düşüncelerine saygı duymuyorum:(
Oyumu geri çekmem ankete olumsuz şekilde müdahale etmem anlamına gelmez. Hem ''Hiç kimse anketlere müdhale edemez!'' ne ya? Biz oy kullanmasak anketlere kim müdahale ediyor, yön veriyor? Tarih çalışırken düşünmeden yazıyorsun anladığım kadarıyla. :)

Oyumu geri çekmem ankete olumsuz şekilde müdahale etmem anlamına gelmez. Hem ''Hiç kimse anketlere müdhale edemez!'' ne ya? Biz oy kullanmasak anketlere kim müdahale ediyor, yön veriyor? Tarih çalışırken düşünmeden yazıyorsun anladığım kadarıyla. :)
tarih çalışırken düşünmene gerek kalmaz tarih değişmez :)

aslında güzel bir öneri oy kullanamayanlar üye olup foruma katılabilirler...

Böyle olursa ben katılımın fazla olacağını düşünmüyorum. Belki üye sayısı daha fazla artabilir ama belli de olmaz. :) Anketlere en fazla 20-25 kişi katılır. Bence 1-2 hafta deneyelim derim. Sadece üyelere açık olsun anket dışardan katılan olmasın. Eğer üye sayısında bir artış olursa böyle devam etsin. Eğer olmazsa yine aynı kalırsa yine eski anket sistemine devam ederiz. :)

Ankete müdahale edilse nolcak edilmese nolcak?Siz kendi görüşünüzü oy vererek belirttiniz mi,belirttiniz.Gerisi diğerlerine kalmış...Müdahaleci adama kendi vicdanı söz geçirememiş,biz nasıl geçirelim?

bir de üye olmadan oylama sadece dizi bölümünde mi?

Ankete müdahale edilse nolcak edilmese nolcak?Siz kendi görüşünüzü oy vererek belirttiniz mi,belirttiniz.Gerisi diğerlerine kalmış...Müdahaleci adama kendi vicdanı söz geçirememiş,biz nasıl geçirelim?

Diğer bölümleri bilmiyorum ben TV ve reyting bölümünde aktifim. :)

Sadece "Reyting Sonuçları & TV Haberleri" bölümünde.

Konuya gelen yorumları okuyorum.

Ben ilk zamanlarda TV bölümünde aktif kişi olmadığı için o bölümdeki oylamaları misafirlere de açık hale getirmiştim böylece çok çok daha fazla katılım sağlandı. Şimdi ise kararsızım. Dışarıdan anketlere müdahale edenlerin amacını anlamak zor. Sonuçta sadece bir anket :)

Sadece "Reyting Sonuçları & TV Haberleri" bölümünde.

Konuya gelen yorumları okuyorum.

Ben ilk zamanlarda TV bölümünde aktif kişi olmadığı için o bölümdeki oylamaları misafirlere de açık hale getirmiştim böylece çok çok daha fazla katılım sağlandı. Şimdi ise kararsızım. Dışarıdan anketlere müdahale edenlerin amacını anlamak zor. Sonuçta sadece bir anket :)

Sonuçta herkes izlediği programın anketlerde üst sıralarda olmasını ister. :) Bunun içinde bazı Facebook gruplarında linkler verilerek yönlendirme yapıldığını düşünüyorum. Bir de Reyting ve TV bölümünün 1 ay önceki konularıyla bugünküler çok farklı. Artık günde 5-6 farklı yazar ayrıntılı bir şekilde program ve reyting yorumu yapıyor. Ve bu sanırım Türk forumlarında sadece burada var. Bence kısa bir süre de olsa üyelere açık olsun oylama. 15-20 tane aktif üye var TV bölümünde. Oy vermek isteyenlerde bir zahmet üye olsun ve izlediği dizinin propagandasını yapsın. :)