Oyun indirdim.hayır tweeti atan sensin.ss
halukun kemerine maruz kalasıca.ss
neler izleyip indiriyorsan sapık.ss
Oyun indirdim.hayır tweeti atan sensin.ss
halukun kemerine maruz kalasıca.ss
neler izleyip indiriyorsan sapık.ss
yurta tv den mi izlicem.ssBunu diyen kişi netten izliyor.![]()
Yarın savaş çıkacak forumda.yurta tv den mi izlicem.ss
benden hayır yoko da senin rüyanneyse nerede bunlar yorum yapan yok finallerden kalasıcalar.ss
beren mi nasya mı ?Yarın savaş çıkacak forumda.Koru beni.
![]()
gelmeyen dop olsun.
Aaa ikiside ayrım yapamam ben.beren mi nasya mı ?
bu sorunun cevabna göre koruyabiliriz
gelmeyen dop olsun.![]()
yarının özelliği nedirki her zamanki gibi açık ara şampiyon olacaktır kösemYarın savaş çıkacak forumda.Koru beni.
![]()
+5 Reytingçiler yorum yapacak.yarının özelliği nedirki her zamanki gibi açık ara şampiyon olacaktır kösem![]()
bizimkilerde anaalr ve danalar dizisine takılıyordu neyseki dizi bittide tv bana kaldıBenimkiler de Asla Vazgeçmem izleyecek onlara eşlik edeceğim galiba ben de![]()
cücüklüğünü yapıyor yine get out to from topic.ssBenimkiler de Asla Vazgeçmem izleyecek onlara eşlik edeceğim galiba ben de![]()
Şu sizinkilerde ağır total dizileri izliyorlar hep.bizimkilerde anaalr ve danalar dizisine takılıyordu neyseki dizi bittide tv bana kaldı![]()
gereksiz melunlar onlar .ss gerçi özgür melunu olsa iyi olurdu neyse ben twitterdan duvarına bir tüküreyim onun.ss@xemrexxx kadro dağıldı
@Harunnn60 - Kördüğüm
Phen - Asla Vazgeçmem
sokak sanati - Kayıp
ozgur2113 - Kayıp
Ahahah hiç sorma şuan Kördüğüme bakıyorlar. Açın dedim ben o diziyi sevemedim dedi annem.@xemrexxx kadro dağıldı
@Harunnn60 - Kördüğüm
Phen - Asla Vazgeçmem
sokak sanati - Kayıp
ozgur2113 - Kayıp