Halkın Polisi 132.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
564d81d4ae78490e24d70d46.jpg

132.Bölüm
Hırsızlık çetesinin başındaki kişi bütün bir yerle bağlantılı çıkıyor Liderleri Aslı öztürk ve Ceydanın Ailesi ekibin başını derde sokar Ama adamlar Mafya kızını rehin alan büyük bir uyuşturucu çetesi tam öldürecekten Ali ozan başkomiser Ecemi kurtarır ve hapse atar uyuşturucu çetesinin başını öğrenemez
Aslı Bu işten kurtulmak için planlar yapar Arda ve Eda ise Rızanın yardımıyla kurtulurlar Bir villaya bomba saklamışlar Ama mafyanın villası Ali ozan başkomiser dikkatli olun bomba pusu eğilin acil bomba imha ekibi gelsin Polis ne alaka der Bahrettin turalın baş düşmanı

Sahne 2
Bombayı imha edecekten çöp tenekesine atar bomba patlar Sağol hayatımı kurtardınız bir ekibinde gelsin
Polisin bana iyilik yapıcağını görsem inanmazdım hep üstüme suç attılar biz Adaletin peşindeyiz oğlumu uyuşturucudan öldürdüler

Sahne 3
Erkin müdür: tamam geliyorum Bahrettinin evindeyim kızın adı Ecem Güral Bahrettinin kızı
korumaları var hepsi silahlı

Sahne 4
Ecem Ali ozan başkomisere teşekkür eder Teşekkürler hayatımı kurtardınız hem benim hem Ailemin
Yasadışı bir görev Usulsüz görev sahte savcılık belgesiyle içeri diyen bir eski polis mafyanın güvenini kazanır
Müdürü çok Tanıdıktır Serdar müdür Ali ozan başkomiserin daha önce o şoruşturmada tıkandığı soruşturma
baskı gelince geri çekildi belki o soruşturmayla o şekilde geri dönebilir Tuzağa düşmeden durdurmalıyız
Vedat müdürde işin içindedir oyüzden emekli olmuştur
132.Bölümün sonu
@xemrexxx @Çiğdem- @Yiğitt @destere @Harunnn60 @cookies @destere @EFE UYSAL @GunesinOglu @Bully @beyazsoy

Son düzenleme:
İlk sahne eli yüzü düzgün ama diğer sahneler kotu.. Olayın olmadığı sahne olur mu pompy boş sahneler yazma.. Okunsun diye kısa yazmışsın ama bu kez olay az olmuş

bir tane hissediş var oda Aşk ve tuzak
Yok o değil bir sahnede o karakter ne hissediyor onu yaz. Gününu göreceksin falan yerine bu duruma çok kızmış intikam anlamyı düşündü gibi eklemeler yap.. Bir olay bir kişide bir his oluşturur.. Eğer his oluşturmayan sahneler boş sshneler.. Bizim ekrandaki dizilerde boş sahneler olabilir zamanı doldurmak için yazıyorlar sen onları yazma

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking