Diriliş Ertuğrul Arnavutluk Reytingi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,533
Puanı
1,061
Sevgili üyemiz @EFE UYSAL özel mesaj yoluyla sürekli olarak dizinin yurtdışı reytinglerini sorması sonucu konuyu açıyorum.

Dizinin Endonezya ve Pakistan'da düşük reytingler aldığı konuşulmuştu. Burada kanal faktörü ya da dağıtıcı firmanın başarısızlığı gibi mazeretler öne sürülebilirdi. Ancak son gelen reyting tablosuna mazeret bulunamadı.

Diziyi Arnavutluk'ta yayınlandığı TV Klan'da reytingte sınıfta kaldı. 31 Aralık akşamı 20:00'da yayına giren dizi Top Channel'da yayınlanan programın ulaştığı %70 sharelik reytingin gölgesinde kaldı. TV Klan ve diğer 2 kanal kalan 30 shareyi paylaştı.

Ancak burada Diriliş Ertuğrul'un durumu daha dikkat çekici. Çünkü diziden önce ülkenin en çok izlenen dizisi Bidai yayınlandı ve dizi yaklaşık 70 share ortalama reytingle bıraktı izleyiciyi Ertuğrul'a.

Bakalım dizi diğer ülkelerde başarı sağlayabilecek mi...
dirilis-ertugrul-2-sezonu-yeni-oyuncularla-aciyor-6055704.Jpeg

@destere @Çiğdem- @HarzeM @sürgünüm @vadikızı @cookies @DarkLeqenD @sokak sanati @Bully @mrt-06 @Harunnn60 @Aserat @ozgur2113

ne uydurucam efeciğim istedi ille de reyting dedi :A
dünya senin parlaklara nanik yapıyor çatla inşallah ömüş parlağına da nanik yapmazlar kuru kızla koriş de izlenmemiş olur yoksa:(
aa benim dizilerim türkiyede çok iyiler ama yurt dışında neden kötüler ayol :F

aa benim dizilerim türkiyede çok iyiler ama yurt dışında neden kötüler ayol :F
çünkü sen yanlış gezegende doğmuşsun marslı olmalıymışın belki orada evde de kalmazdın :F

neyse türkiyedeki reyting sisteminin bozukluğu işte dünya ile ters gidiyor gerçi kırgınlar ve kiralık aşk izlenecek gibi yurtdışında :D

çünkü sen yanlış kıtada doğmuşsun marslı olmalıymışın belki orada evde de kalmazdın :F

neyse türkiyedeki reyting sisteminin bozukluğu işte dünya ile ters gidiyor gerçi kırgınlar ve kiralık aşk izlenecek gibi yurtdışında :D
ertuğrulum vikingler dizisini andırmıyormu yurt dışı daha ilgili olmalıydı bence :F

biz ki siz gibi uydurma haberler açmayız, zaten başarısızlığınızı cümle alem biliyor :)))
bize laf etmeye devam ederseniz kpa dan daha kötü @Çiğdem- den daha rezil bir konuma düşürürüz sizi :D @vadikızı @destere @Harunnn60 @Maskeli Fedai @HarzeM

efeceğime özel reyting tablosu saat 20 den sonraki mavi çizgi ertuğrul kendinden önceki yapımın öküz gibi izleyicisini çekememiş :A
108551b28557307b732552672ff27024.png

31 aralık gecesi heralde Arnavutluk'da da kimse yeni diziye pek bakmaz. Zaten konudan anladigim kadariyla ilk bölümmüş bir de.
O yüzden bu reytinglere bakarak başarisiz denilmesi objektiflikden uzak. :)

31 aralık gecesi heralde Arnavutluk'da da kimse yeni diziye pek bakmaz. Zaten konudan anladigim kadariyla ilk bölümmüş bir de.
O yüzden bu reytinglere bakarak başarisiz denilmesi objektiflikden uzak. :)
hayır 17 ekimde mı 17 kasımda mı ne başlamış zaten süreleri uzun olduğu için haftada 3-4 gün yayınlanıyorlar:)
ayrıca kendinden önceki dizi bidai de yabancı dizi (hint dizisi) ama 70 sharede bırakmış ertuğrula :)) ayrıca dizinin izleyicileri biliyor dizi diğer ülkelerde de başarısız böyle bir diziyi kimse izlemez dünyada:D

şimdi baktım 17 ekimde başlamış yani yeni dizi değil @Ahmad :D

İyi gitmesini beklemezdim zaten. :D Bizim aşklı dizileri fazlaca seviyorlar.

hayır 17 ekimde mı 17 kasımda mı ne başlamış zaten süreleri uzun olduğu için haftada 3-4 gün yayınlanıyorlar:)
ayrıca kendinden önceki dizi bidai de yabancı dizi (hint dizisi) ama 70 sharede bırakmış ertuğrula :)) ayrıca dizinin izleyicileri biliyor dizi diğer ülkelerde de başarısız böyle bir diziyi kimse izlemez dünyada:D

şimdi baktım 17 ekimde başlamış yani yeni dizi değil @Ahmad :D
Ne izlemez la sen cok biliyon napalim baska diziyi fenada degil yani ask mesk hersey var dizide sen izlemiyorsun diye diziye laf atmazsin boyle

İyi gitmesini beklemezdim zaten. :D Bizim aşklı dizileri fazlaca seviyorlar.
Ask var zaten izlemeden konusuyon

efeciğim sen göz ardı edildin boşuna alıntılama :))) ayrıca ben içeriğe laf etmedim aşk meşk biş idemedim :)))