Sihirli Annem Halkın Yolunda 10.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,378
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
10.Bölüm

ilk önce perileri oyalamak için ikinci taktik ise insanlar önünde sihirlerini durdurup büyük korkutucu olaylar yaşatmak hazır o çocuklar karadeliğe giderken uzayda Kahin perinin baş düşmanı tarafından ikincisi ise suzanın önünde kafedeki müşteriler köpeğe döner öyle bir sihirki periler bile bozamaz betüş hamiledir ama diğer kız bebekte hem geçmişi hem geleceği ve bütün kötü sihirleri bozacak güçte bu sihiri bozacak tek kişi var oda Pakize peridir kızı bile bozamaz ve kitap çok gizli bir yerdedir teknolojiyiyle çatışma çıkar su sıkarlar teknolojiyle ama hem nasa ve bütün dünya Perilerin varlığını öğrenmiştir Edanın Abla sevgisi Kahin perinin baş düşmanı Çilek'e konuşmamayı özledin herhalde Eda devreye girip düşman artık konuşamamaya başlar ama o çocukların durumu kötüdür oyun felaketi devam ediyordur Aileleri polise kayıp ilanı verir evleride kayıptır

Ceren komiser Annesinin katilini yakalamak için ilk fırsatı eline geçirmiştir bir fuhuş çetesinin başı Cengiz ılıcalı ama Cengiz ılıcalı samiyi arar ve Sami ise Ama onların geçmişi İki üniversite aşkı olarak başlar 5. yılda bir kaptanlıktayken aşık olur ümran hemde platonik aşk olur ama bir intihar sonucunda abisi demir boran onları zorla evlendirir ama intikam almak isteyen eski nişanlısı sonucunda Felaketli bir başlangıç olur Demir boran ise ne ne Hangi ekip bilmiyorum

Galiba Sultan gazi çocuk şube ekibi Başlarında ceren komiser ne alaka ahlak şubenin bakması lazım ama bu ekip laf dinlemiyor her şeye burnunu sokuyor Bu soy adı bir yerden hatırlıyorum patlamada sadık kurtulup hamileyken patlatmıssın evet biliyorum o kız işte o yaşıyor nasıl olur

Mehmet müdür Cengiz ılıcalının peşinde Ceren komiser baskın verirler ama kaçarlar en son ailesi olanları öğrenince Kokteye polis baskını olur Demir boran polisin elinden kaçar ama Cengizin adamları bir tekne daha patlatır çıkışlar tutulmuştur ve iki sevgiliyi kurtaran Ceren komiser ve ekibi bu iş burda bitmez Neslihan polisin elindedir. ve o radikal islamcılar terör örgütüne devlet o paravan şirketi kullanarak işi bitirirler Bu Türkmenlere bağış olarak yada Şehit ailelerine bağış diye örgütlere silah destekleri yollarlar ve uyuşturu çetesi iş başında ve emriyle bir okuldaki öğrenciyi özellikle ıslah evinde olan öğrenciyi vurmayı ister Müdürü ordan tuzakla uzaklaştırır ve demiri kaçırıp sevgilisi gülbaharla beraber patlatırlar
10.Bölümün sonu
@Çiğdem- @beyazsoy @cookies @gözlemci @Yiğitt @ABAY_06 @destere @Harunnn60 @Bully @GunesinOglu @EFE UYSAL @denizz19 @xemrexxx

aaa bu konudan bildirim gelmemiş bana cnm karışık olmuş ma herzamankı gibi ve ceren komiser ön planda sanırım :F:F:F