2 Ocak 2016 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kız @Çiğdem- ruh ikizin ayşegül coşmuş darısı ruh öküzün efsunun başına:A

@mrt-06 teyzeler parlağı mıncıklayınca altın günlerinde fanteziler yapıldı demek:A

normalde 6 ortalama alan bir diziydi sanırım 10 almış nerdeyse yanı 4 reyting artmış
özellikle show tv dizilerde yılanların öcünden sonra tutunucak bir dal daha buldular günüde iyi 3-4 yıl yeter show tvye :F:F:F

normalde 6 ortalama alan bir diziydi sanırım 10 almış nerdeyse yanı 4 reyting artmış
özellikle show tv dizilerde yılanların öcünden sonra tutunucak bir dal daha buldular günüde iyi 3-4 yıl yeter show tvye :F:F:F
dizideki ilişki durumu okadar karışıktı karışık tostan daha beter karışık

Ne şikesi ne şişirmesi saçmalamayın arkadaşlar İlişki Durumu Karışık'ın aldığı bu reytingler çok normal karşısında hiçbir rakip yok. :D 1-2 hafta daha bu haftanın gazıyla iyi gider sonra da normal oranlarına döner.

Hatırlayan hatırlar 2 yıl önce Medcezir de yılbaşından sonra ara vermemişti ama diğer tüm rakipleri ara vermişti. Bu sayede totalde 11, ab'de 13 almıştı. :)

çok ilginç cuma günü karagül 10 reyting aldığında foxun şişirilmesini sezemedin mi? :) ha yoksa 10 reytingi mi kutluyordun ondan mı giremedin foruma? :) ya da geçen sene kiraz mevsimi 9.77 reyting aldığında niye böyle birşey yazmıyordun aynı kitleli dizi buna niye şaşırıyorsun? :) :)

niye kutlama yapayım bir dizi yüksek reyting aldı diye yada bir kanal fazla izleniyor diye kutlama yapmam karagül 10 reyting aldı da benim elime birşeymi geçti yada ilişki durumu karışık 9.5 reyting aldı diye bana bir şey mi oldu
ki karagül geçen 2 hafta önce rakipleri varken 9.5 reyting aldı
kanal fanı değilim bunun çok sağlıklı birşey olmadığıda ortada sadece reytingleri takip ediyorum ve özellikle bu sene hükümete yakın kanalların ve trtdeki olagandışı artışın gerçek olmadığını bir şike yapıldığını düşünüyorum kanal7 haberleri ilk 10 a girer trt deki tüm yapımlar yükselir,yayınlandığı dizi tekrarları bile denekler değiştikten sonra çok daha fazla izlenmeye başlar muhalif diye nitelendirilen kanallar hükümet yalakalığı yapmıyor diye bence izlenilenden daha düşük gösterilir deneklerde hükümet tarafından belirlenmiş deneklerdir ki denekleri belirleyen araştırma şirketi hükümetin yandaş şirketidir ki denekler değiştikten sonra bu bahsettiğim kanallardaki yükseliş te ortada