2 Ocak 2016 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iDK takibcisi olmadığın belli İDK sanki 7-8-9 aliyomuydu? Oses gelince dussun? O ses gelmeden oncede 5ustu 6ustu gidiyordu oses geldide aynı oranlarla devam ediyor lutfen arastirin sonra konuşun daha 25 bölüm yayınlandı pek vaktinizi almaz arastırmak @cookies

İdk zaten 6 küsür reyting alıyor şimdi 9,5 reyting almış şaşırmamak gerek. Karşısında hiç rakip yoktu yani normal 3 küsür reyting artması. Haftaya eski seviyesine gelecektir. :D

Önemli olan zaten yazdan beri aldığı oranı koruyarak devam etmek ama bundan sonraki bölümlerde biraz daha yükseliş olacak elbet çunki hikaye onu vad edio @denizz19

İdk nasil sisirilmis oyle 9.5 reyting
Trtdeki sisirme kadar olmasada showtvdede sisirilme seziyorum

şaka mı bu
böyle bişey görmedim 10 almış nerdeyse tv de sadece bu dizi kalsa yine bu reytingi alamaz inanılcak gibi değil

İlişki Durumu: Karışık rakiplerinin olmaması sayesinde uçmuş, ama gelecek hafta eski reytinglerine geri döner. :)

iDK takibcisi olmadığın belli İDK sanki 7-8-9 aliyomuydu? Oses gelince dussun? O ses gelmeden oncede 5ustu 6ustu gidiyordu oses geldide aynı oranlarla devam ediyor lutfen arastirin sonra konuşun daha 25 bölüm yayınlandı pek vaktinizi almaz arastırmak @cookies

Kim idk takipçisi değil ?

Çok pardon cnm ama sen yokken ben vardım burda.Herkes idk için tutmaz derken ben ilk bölümden itibaren tutabilir dedim.

+ olarak o ses geldiğinden beri reytingler eskisi gibi değil özellikle abde.Ab grubunda 5 i bile geçtik diye hatırlıyorum o ses gelince de 3 e doğru düşüşe geçtik.Yanlış mıyım ?

Ayrıca bugün doğru düzgün rakibi olmadığı için o reytingi aldı demeye çalıştım orda yani idkyi savundum. 😉

İliski durumu: karısık acayip ucmus, tabi bos gün olduğu icin normal :A

Açıkçası bende bu bölüm totalde en fazla 7 beklerdim, ama baya uçmuş ve AB ve ABC1'de aynı şekilde.Gelecek hafta 6,5-7 alır tahminen.

Tebrikler. :X

O ses geldiğinden beri Ab eskisi gibi olmuya bilir zaten ab si bi dusuyor bi yukselio eskidende oynuyordu ab reytingler Total ama dusukluk gormedim Oses gelmeden oncede aynı oranlardaydı geldigindede @cookies

O ses geldiğinden beri Ab eskisi gibi olmuya bilir zaten ab si bi dusuyor bi yukselio eskidende oynuyordu ab reytingler Total ama dusukluk gormedim Oses gelmeden oncede aynı oranlardaydı geldigindede @cookies
Haklısın hatta yazın 3 oranlarıyla başlayıp, sonlardan doğru 6 almaya başlamıştı, halada öyle. AB'de gözle görülür bir düşüş yaşadı ama. :)

Hayır Ab de önemli bir çıkış vermemisdi genelde 4-5 gidiodu yani önemli bir düşüklük yasanmadı genelde izleycisini koruya bildi @adımutlulukk

İdk nasil sisirilmis oyle 9.5 reyting
Trtdeki sisirme kadar olmasada showtvdede sisirilme seziyorum
çok ilginç cuma günü karagül 10 reyting aldığında foxun şişirilmesini sezemedin mi? :) ha yoksa 10 reytingi mi kutluyordun ondan mı giremedin foruma? :) ya da geçen sene kiraz mevsimi 9.77 reyting aldığında niye böyle birşey yazmıyordun aynı kitleli dizi buna niye şaşırıyorsun? :) :)

Ya bence reytingler normal :X

Seksenler,O Ses Türkiye,Kertenkele,Güllerin Savaşı bunların hiçbirisi yoktu dün :X