düşük çıktıkça gitmemesi sonucu oluşan tepki onu gönderdi sana zaten tepki var vadiciler ve dirilişçiler tarafından daha kolay lokmasın hem daha rengin yeşilYakamozda düşük çıkıyordu. Sıkıntı yok.
düşük çıktıkça gitmemesi sonucu oluşan tepki onu gönderdi sana zaten tepki var vadiciler ve dirilişçiler tarafından daha kolay lokmasın hem daha rengin yeşilYakamozda düşük çıkıyordu. Sıkıntı yok.
düşük çıktıkça gitmemesi sonucu oluşan tepki onu gönderdi sana zaten tepki var vadiciler ve dirilişçiler tarafından daha kolay lokmasın hem daha rengin yeşil
sen bilmezsin biz ssenin kuyunu kazarızHangi dirilişçi bana tepki gösterdi.
Safiye Sultan çok ikili oynuyor kızı yarı yolda bıraktı. Kösem bu saatten sonra barışsa bile numaradan barışır. Bu Safiye'nin sonu da dizide kötü olacak bence.Safiye Sultan;
"Kanatlarımızın altına aldık, Seni herkesten ayrı tuttuk, Sevdik, Kıymet verdik..
Şimdi sadakatini ve sevgini ispat etmenin vakti geldi.."
Ekli dosyayı görüntüle 47800
ve o da bize ihanet etti.ssSafiye Sultan;
"Kanatlarımızın altına aldık, Seni herkesten ayrı tuttuk, Sevdik, Kıymet verdik..
Şimdi sadakatini ve sevgini ispat etmenin vakti geldi.."
Ekli dosyayı görüntüle 47800
15 yıllık ömrümüz var dahaSiz artık yoksunuz.
sanki orda @Çiğdem- e gönderme yapmış gibi niye açıyorsun zamansız hogatha kılıklı şey der gibi bir hali var"Ben Anastasia; Annemin ilk göz ağrısı, babamın bir tanesi, kardeşimin canıydim ben. Adamın taze çiçeği, fırtına görmemiş badem ağacı, dalgasız deniz, başkasının rüyasıydim ben. Uzaklarda ki bir dünyanın başkentinde bir Şehzadenin hayali..
Ne vakit çatlar tohum, iter toprağı, Kim der @Çiğdem- 'lere açma vaktini. Ne vakit buyur bir çocuk. Neyle büyür bir çocuk. Sütle, balla mı? Kardeşinin mis kokusu, annesinin babasının sızlayan kalpleriyle mi?
Ben Anastasia; Bu kadim sarayda gördüm ve öğrendim dünyanın en büyük zenginliklerinin içinde ki kederi, en muazzam mücevherlerin ışıltısında ki karanlığı, en güzel suretlerin ardında ki şeytanı. Ve dünyanın en kudretli hükümdarının içinde ki sular gibi derin, berrak, saf ve yüce kalbi..
Ben Anastasia; Yağmur damlasından bile sakınılırken artık kendimi fedaya hazırım. Geçtim hasretten, umutsuzluk ve ölümden. Bir günüm bir omre bedel. Geçtim ve yeniden varettim kendimi. GELİYORUM..
Mazi solan kızıl bir gül şimdi.
ELVEDA ÇOCUK. ELVEDA GEÇMİŞ.
Sıyrıldım kozamdan. Açtım Kanatlarımı. Aşk için can vermeye hazırım.
Ben Anastasia; İlk Defa merhaba diyeceğim gök yüzüne. Damarlarımda akan ateş nehirleri, gözlerimde yıldız ışıkları..
KENDİMİ DOĞURMAYA GELİYORUM.
Aşktan bir Zırh takip göğsüme, masumiyetimi kılıç diye kuşandım. Dikenlerin korların üstünden yürüyorum.
GELİYORUM.. KADERLERİ DEĞİŞTİRMEYE..İSTİKBALİ YAZMAYA.. CİHANA ADIMI BIRAKMAYA GELİYORUM..
Ekli dosyayı görüntüle 47962
@destere @ozgur2113 @Bully @cookies @xemrexxx @GunesinOglu @Harunnn60 @blackoutt @eros @Aserat
sanki orda @Çiğdem- e gönderme yapmış gibi niye açıyorsun zamansız hogatha kılıklı şey der gibi bir hali var
bu bülbül @destere olmasın ne ka yıkama yağlama yapmışBülbül; "Sanki gök yarıldı da, haşa huzurdan; nur hüzmesi içinde, insan suretinde bir melek indi ruyi zemine. Güneş gibi parladı da o azgın ahalinin gözleri kamaştı."
Safiye; "Cesaretinle herkesi hayrete düşürdün. Daha şimdiden senin için; İnsan suretinde melek diyorlar"
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @ozgur2113 @Bully @GunesinOglu @cookies @vadikızı @-potterhead-