Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Çd bu der:D:D .Hacı o bölümleri çok iyi hatırlıyorum cuma günüde Adanalı vardı :D Perşembe ve Cuma gelsin diye çok beklerdim:D

Çd bu der:D:D .Hacı o bölümleri çok iyi hatırlıyorum cuma günüde Adanalı vardı :D Perşembe ve Cuma gelsin diye çok beklerdim:D
sen 55 desen o 56 der :D

Agalar az önce bir haber aldım şuan paylaşamayacağım ama şu kadarını söyleyeyim, Pusu 2016'da reytingleri inim inim inletecek düşman çatlatacak hamlelerle geliyor. Allah Mehmet Canpolat'tan razı olsun :)

Agalar az önce bir haber aldım şuan paylaşamayacağım ama şu kadarını söyleyeyim, Pusu 2016'da reytingleri inim inim inletecek düşman çatlatacak hamlelerle geliyor. Allah Mehmet Canpolat'tan razı olsun :)
agaaaaaaaaaaaa neler diyosun kalp krizinden götürecekmisin bizi bak söyle uyuyamam aga gözünün yağını yiyim :D

agaaaaaaaaaaaa neler diyosun kalp krizinden götürecekmisin bizi bak söyle uyuyamam aga gözünün yağını yiyim :D

Aga valla söyleyemem aldığım kaynağa söz verdim söylersem o kaynağı kaybederim. Ama şunu söylersem belki birşey çıkarırsın bir değil birkaç sürpriz olacak bunun için de Mehmet Canpolat kesenin ağzını epey açmış :)

Kardeslerin arasini mi bulmus İnşallah

Keşke öyle bişey olsa ama yok :( İnşallah o da olacak az kaldı hissediyorum.

Aga valla söyleyemem aldığım kaynağa söz verdim söylersem o kaynağı kaybederim. Ama şunu söylersem belki birşey çıkarırsın bir değil birkaç sürpriz olacak bunun için de Mehmet Canpolat kesenin ağzını epey açmış :)

Bende 1 aydir geleceklerini hissediyordum zaten 2-3 sene dayanalım yeter

@Master.1000 aga bu sahneye yorumunu merakla bekliyorum. Şimdi ki üçlü operasyonda ve ortada büyük bir senaryo farkı var

Bugün ki yönetmenimiz baskın sahnelerini genelikle ağır çekimde çeker.. bizimkiler silahları uzatır ve tek atışta herkezi öldürür. Eklenen onlarca efektlerle de aksiyonun tüm tadı kaçar.. aksiyon sahneleri bugün nerdeyse izlenilmez hale geldi.. Doğan Ümit Karaca vadi tarihin en kötü yönetmeni diyebiliriz.

Son düzenleme:
Bugün ki yönetmenimiz baskın sahnelerini genelikle ağır çekimde çeker.. bizimkiler silahları uzatır ve tek atışta herkezi öldürür. Eklenen onlarca efektlerle de aksiyonun tüm tadı kaçar.. aksiyon sahneleri bugün nerdeyse izlenilmez hale geldi.. Doğan Ümit Karaca vadi tarihin en kötü yönetmeni diyebiliriz.
aga bence onur tan dan çok daha iyi bir yönetmen aksiyon sahneleri fena değil
onur tan ın eşkiyada çektiği aksiyon sahnelerini izlesen sende katılırsın bana

aga sıkıntıya düşeceksen söyleme önemli değil kaynağı kaybetme sakın aman diyim :D

aga bence onur tan dan çok daha iyi bir yönetmen aksiyon sahneleri fena değil
onur tan ın eşkiyada çektiği aksiyon sahnelerini izlesen sende katılırsın bana

aga sıkıntıya düşeceksen söyleme önemli değil kaynağı kaybetme sakın aman diyim :D
Onur Tan cok daha iyi bence Tnt sezonunda cok renk katmistı Vadiye sonradan bozmasaydi efsane olarak kalacakti benim icin

Onur Tan cok daha iyi bence Tnt sezonunda cok renk katmistı Vadiye sonradan bozmasaydi efsane olarak kalacakti benim icin
ya hadi ordan aga bırak bu işleri adamın çektiği aksiyon sahnelerini unutmadım daha düne kadar neler yazıyorduk onur tan a hele ki bir sahnesi var evde bomba patlıyordu hatırladın mı o sahneyi
kimse bana onur tan daha iyi aksiyon çekiyor demesin doğan ümit karaca aksiyonda çok daha iyi

Serdar Akar varken ne Ümit Karaca ne de Onur Tan'ı bilirim. Açın 230.bölümü tekrar izleyin kalite farkını anlayacaksınız :)

@Polat Şaşmaz @takas
tabi ki aga serdar akar ı onlarla kıyaslamıyorum bile
benim için vadi tarihinde osman sınav mustafa şevki doğan serdar akar sadullah şentürk
bunlar efsanedir

@batuhankaralar profil resmin çok şüpheli.. 🙂 Al Pacino ismi son dönemde çok fazla düşüyor.. verdiğin tüyo ile kafaları karıştırdın. Ben yinede oyuncu tranferi yerine yapım ekibinde takviyeler yapılmasından yanayım ama bakalım hayırlısı artık. İnşallah bir sonraki haberin 'barışma' haberi olur.. 🙂

@batuhankaralar profil resmin çok şüpheli.. 🙂 Al Pacino ismi son dönemde çok fazla düşüyor.. verdiğin tüyo ile kafaları karıştırdın. Ben yinede oyuncu tranferi yerine yapım ekibinde takviyeler yapılmasından yanayım ama bakalım hayırlısı artık. İnşallah bir sonraki haberin 'barışma' haberi olur.. 🙂
aga sen akıllı adamsın mesajı bi şekilde yorumlarsın artık
barışma olayını unut artık ama o yönde de bi takviye söz konusu diyorlar

Aynen bende senin gibi düşünüyorum yazar olmadan oyuncu almak akla yatmiyor. İnşallah